Cum s-a transformat Monica Anghel după ce a slăbit 25 kilograme: „Mi s-a întâmplat ceva la nivel mental!”

Îndrăgita cântăreață Monica Anghel trece printr-o perioadă cu multe schimbări în viața sa. Artista a fost invitată în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars, unde a vorbit cu sinceritate despre noul ei stil de viață.

Monica Anghel a mărturisit cum a reușit să slăbească peste 25 de kilograme, într-o perioadă foarte scurtă.

Cum s-a transformat Monica Anghel după ce a slăbit 25 kilograme

„Astă vară a trebuit să mă operez de urgență pe coloană pentru că făcusem o pareză pe piciorul drept, o pareză de 98%. Aveam niște dureri groaznice. După două zile de antiinflamatorii făcute injectabil, nu se simțea nicio îmbunătățire. Și atunci prietena mea, care este și medicul nostru de familie, pentru că ea mi-a făcut acele injecții, a spus: ‘Eu nu îți mai fac acele injecții, du-te și operează-te! Nu vreau să te distrug! Trebuia să mă operez în acel moment ca să scot acele bucățele de disc care ajunseseră la nerv. Doctorul care m-a operat pe coloană mi-a spus ca ar fi bine să mai slăbesc puțin, că m-ar ajuta. Atunci mi s-a întâmplat ceva la nivel mental și am zis că trebuie să fac ceva,' a povestit Monica Anghel, la Antena Stars.

Artista a dezvăluit și programul de care a aflat ulterior și datorită căruia a reușit să dea jos  atât de multe kilograme.

„Am reușit să slăbesc 25 de kilograme, mă simt foarte bine. Fac mișcare, merg la sală, merg și la psiholog', a adăugat Monica Anghel.

Despre schimbările prin care a trecut în ultima perioadă, despre viața sa de familie, dar și despre felul în care a reușit să slăbească atât de mult și să se mențină, Monica Anghel vorbește deschis, duminică, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', la Antena Stars.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Monica Anghel, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Monica Anghel, transformare incredibilă! Cum a reușit să slăbească 25 de kilograme în timp record: „Înainte mâncam foarte prost'

Monica Anghel a spus cum se simte după operația la coloană. Artista a slăbit 8 kilograme în doar șase săptămâni

Monica Anghel se transformă pe zi ce trece! Cum a slăbit 6 kg în trei săptămâni și are talia mai subțire cu 6 cm

Monica Anghel, operată de urgență. Care este acum starea artistei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete