Cum s-a schimbat viața Ozanei Barabancea după ce a slăbit 40 de kilograme: „Mâncam dulce și dezordonat pentru aveam probleme emoționale”

Vezi pozele

Ozana Barabancea a uimit pe toată după ce a slăbit aproape 40 de kilograme, după ce a apelat la o operație de micșorarea stomacului. Înainte de a ajunge în sala de operație, artista s-a gândit timp de trei luni dacă să facă acest pas sau nu.

Până la urmă a făcut pasul cel mare, iar acum este o persoană nouă. În cadrul unui interviu pe revista Viva, Ozana Barabancea a mărturisit cum s-a schimbat viața ei, după această intervenție.

„Doctorul care m-a operat mi-a spus un lucru foarte înțelept: Decizia, este importantă decât incizia. În momentul, în care ai decis să faci această schimbare înseamnă că te-ai hotărât să-ți asumi toată rigurizitatea pe care ți-o impune, viața ta post operatorie. Nu este așa simplu, este o disciplină, o adaptare pe care trebuie să o faci cu atenție, mai ales când vine vorba despre combinațiile de mâncare. Se spune că ai voie orice, dar în cantități foarte mici.

Am avut de vreo două ori așa senzația că oare am făcut bine, oare o să trec peste, că am avut momente în care nu mi-a fost chiar foarte bine. Corpul meu reacționa urât la anumite alimente, dar acum știu că am trecut de acest pas. Încă știu că dacă am o tensiune pe plan personal, tind să mănânc dulce, dar tocmai de asta merg la un nutriționist specializat pe gastric sleeve. Pot să mănânc dulce, dar în ziua în care fac sport și dimineața. Dacă mâncăm dulce și mâncăm dezordonat, mâncăm pentru pentru că avem probleme emoționale,' a povestit Ozana Barabancea, pentru viva.ro.

Cum s-a schimbat viața Ozanei Barabancea după ce a slăbit 40 de kilograme

Artista a povestit cum arată acum mesele ei, în fiecare zi.

„Stilul meu de viață e ordonat. Mănânc din 5 în 5 ore. Beau foarte multă apă. Încerc să merg la sală de 3-4-5 ori pe săptămână. El mă ajută să am un tonus minunat. Trebuie să fac și masaj. Pielea îmi răspunde destul de bine. Savurez orice mâncare. Important e să nu mă prindă masa cu gândul în altă parte. Nu avem plăceri vinovate. Când am timp gătesc. Acum, sinceră să fiu am pe cineva care mă ajută. Îmi mai iau și de la supermarket când sunt în viteză', a mai declarat Ozana.

De asemenea, ea a vorbit și despre operațile estetice și se gândești să mai apeleze la câteva intervenții.

„Sunt perfect de acord cu ele. Eu încă nu am un an de la operație. Eu sunt foarte bună de carne. Probabil o să-mi fac niște interveții în partea superioară a corpului. Eu simt că întineresc, dar vârsta își spune cuvântul. Important este să îmbătrânești frumos. S-ar putea să-mi fac o intervenție la nivelul sânilor. Port un corset foarte bun', a spus Ozana Barabancea.

În plus, artista a mărturisit ce a făcut cu vechea garderobă.

„Pe unele le-am dat. Am șapte lăzi de zestre pe care vreau să le expun. Poate le voi vinde sau le voi licita. Sunt haine frumoase, bine lucrate. Pe unele le mai am. Acum trebuie să mă duc la S-M. Am rochia de 30 de ani în care încă nu intru. Într-adevăr o să mă simt învingătoare în mometul în care voi intra în această rochie. E un target. Dacă o să o îmbrac înseamnă că am slăbit cu adevărat', a adăugat Ozana Barabancea.

Pentru a vedea mai imagini cu Ozana Barabancea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ozana Barabancea se transformă pe zi ce trece mai mult. A fost la o clinică de detoxifiere: „Nu am cum să mă opresc'

Ozana Barabancea a slăbit peste 40 de kilograme, iar acum este cu totul alt om: „Acum un an, credeam că şansele sunt nule'

După ce a slăbit 40 de kilograme, viața ei s-a schimbat radical. Ce obiceiuri respectă cu strictețe Ozana Barabancea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete