Alina Eremia, declarație de dragoste emoționantă pentru iubitul ei: „Am simțit să scriu despre povestea noastră”

După o lungă perioadă în care Alina a preferat să țină departe de ochii tuturor relația pe care o are cu iubitul ei, dar și sentimentele pentru acesta, artista s-a decis să îi facă cea mai sinceră declarație de dragoste, în cel mai frumos și autentic mod, prin muzică. 

Alina a lansat un nou single, care se numește „As da', piesă prin care a dorit să redea povestea pe care o trăiește alături de partenerul său.

„Eram într-o seară acasă în față pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. „As da' este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una din cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Sunt sentimentele mele puse în versuri, sentimente atât de puternice pe care le poți compară cu dragostea mea pentru muzică. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi. O data ce am știut despre ce va fi piesă, versurile au venit de la sine', a declarat Alina, despre noul single pe care l-a lansat.

Alina Eremia, declarație de dragoste emoționantă pentru iubitul ei

Așa cum era de așteptat, Alina a preferat că prima persoană care va asculta piesa să fie chiar cea căreia i-o și dedică.

„Iubitul meu a fost prima persoană care a ascultat piesă,  după ce am finalizat-o. A fost plăcut impresionat de rezultat pentru că nu se aștepta că ideea pe care eu o cântăm în seara respectivă acasă, să înflorească în maniera asta. Am simțit să scriu despre povestea noastră, pentru că sunt convinsă că toți la un anumit punct al vieții noastre iubim atât de intens încât simțim că am putea da ce ne e mai drag nouă, în cazul meu, muzica. Bineînteles  metaforic vorbind, dar consider că atâta timp cât un om te iubește, te iubește pentru ceea ce ești și ceea ce iubești, iar el nu ți-ar cere niciodată să renunți la acele lucruri', a completat artista.

De cânțiva ani, cântăreața are o relație cu un tânăr pe nume Edi Barbu, care are 27 de ani.

Alina pregătește noi surprize muzicale personale pentru fanii săi în perioada următoare și își dorește că prin intermediul muzicii, aceștia să o cunoască din ce în ce mai mult. Alina Eremia a devenit cunoscută publicului prin serialul „Pariu cu viața', iar aventura ei în lumea muzicii a început împreună cu Lala Band.

Foto: Facebook, unica.ro, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Alina Eremia, secretul care o ajută să aibă o siluetă de fotomodel! Ce alimente nu mănâncă niciodată: „Am încercat mai multe diete, nu doar una'

Alina Eremia a dezvăluit dieta care a ajutat-o să slăbească 8 kilograme în timp record: „Aveam un program alimentar dezorganizat'

Alina Eremia lansează o piesă împreună cu trupa Vunk! Este colaborarea verii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete