Cum s-a schimbat viața Elenei Cârstea după ce a plecat în America? Uite cum arată cântăreața astăzi

Elena Cârstea și-a construit o carieră de succes în România, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe, dar ulterior a decis să renunțe la muzică, a plecat în America, iar viața ei s-a schimbat în mod radical.

Un moment de cotitură în viața artistei a fost cel în care a fost diagnosticată de medici cu anevrism cerebral. După ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru a rezolva această problemă de sănătate, cântăreața a decis să participe la Eurovision, iar imediat după și-a îndreptat atenția către un alt domeniu profesional, motivată și de plecarea în America.

Cum s-a schimbat viața Elenei Cârstea după ce a plecat în America?

După ce a plecat în America, Elena Cârstea a decis să își schimbe viața și să se dedice familiei. Cântăreața s-a recăsătorit, iar alături de soțul ei s-a ocupat de educația celor două fete pe care le-a adoptat la o vârstă fragedă. Artista se poate considera o mamă fericită și împlinită, având în vedere că fiicele sale au ales cariere în domeniul militar.

Cu toate că într-un interviu mai vechi mărturisea că îi lipsește cântatul, Elena Cârstea nu s-a temut să aleagă o nouă meserie în America, aceasta devenind agent imobiliar.

“Îmi lipsește cântatul, dar nu este o tragedie, am momente în care mă apucă, dar îmi dau seama unde sunt și ce vârstă am, așa că îmi trece repede! Nu m-am mutat în America să cânt, ci ca să am timp pentru copiii mei! Faptul că te muți pe alt continent nu înseamnă că te schimbi ca persoană, înseamnă doar să-ți lărgești orizonturile și experiența de viață, să înveți tot timpul, iar eu nu mi-am stabilit niciodată limite. Sunt mult mai calmă, e adevărat, dar neschimbată, din păcate pentru voi  și… iau foc la fel de repede. Mi-e dor de România și de toate locurile și de toate cunoștințele și de toți oamenii pe care i-am avut în preajma mea, în viața mea. Am avut privilegiul să fiu iubită, admirată, gelozită, urâtă, tot tacâmul, colorat de sentimente pe care le-am stârnit în diverse persoane, iar asta înseamnă că am avut o viață fascinantă”, a spus Elena Cârstea, într-un interviu pentru click.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Elena Cârstea.

Foto: facebook

Citește și:

Cum arată fiul lui Donald Trump și al Melaniei Trump? La 12 ani, Barron Trump semănă leit cu tatăl său

Care sunt ultimele dorințe ale lui Alain Delon înainte de a muri? Declarațiile emoționante ale actorului: Mă vor înmormânta ca pe toată lumea, dar în niciun caz…'

Irina Rimes a explicat de ce nu se întorc antrenorii de la Vocea României' la acele voci care stârnesc reacția publicului

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete