Care sunt ultimele dorințe ale lui Alain Delon înainte de a muri? Declarațiile emoționante ale actorului: “Mă vor înmormânta ca pe toată lumea, dar în niciun caz…”

Alain Delon a abordat de mai multe ori subiectul morții, fără să aibă temeri legate de acest moment. Actorul care în tinerețe le cucerea pe doamne doar cu o singură privire a dezvăluit care sunt ultimele sale dorințe înainte de a muri.

Datorită farmecului său, dar și pentru că era unul dintre cei mai frumoși actori ai generației sale, Alain Delon era tot timpul înconjurat de femei frumoase. Cu toate acestea, ajuns la 83 de ani, actorul trăiește o viață solitară, iar această singurătate l-a determinat să se gândească de foarte multe ori la momentul morții sale.

Care sunt ultimele dorințe ale lui Alain Delon înainte de a muri?

Într-un interviu acordat emisiunii “Thé ou Café”, difuzată de France 2, Alain Delon a dezvăluit care sunt ultimele sale dorințe înainte de a muri. Actorul a cerut să fie înmormântat în cimitirul din Douchy, fără omagii naționale, așa cum se obișnuiește în cazul personalităților, dorindu-și o ceremonia simplă.

“Se ştie unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucţiuni. Mă vor înmormânta ca pe toată lumea, dar în niciun caz nu la fel ca pe cei pe care i-aţi citat”, a spus Alain Delon, făcând referire la omagiile naţionale aduse lui Charles Aznavour şi Johnny Hallyday, potrivit stirileprotv.ro.

Alain Delon are o relație specială cu câinele său și din acest motiv, actorul și-a exprimat dorința de a fi înmormântat alături de animalul său de companie.

“Ceea ce ştiu este că nu îmi voi lăsa câinele singur. Dacă va muri înaintea mea, ceea ce sper, nu îmi voi mai lua un altul. Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună. Prefer mai degrabă asta decât să ştiu că îl vor lăsa să moară pe mormântul meu de atâta suferinţă.”, a spus Alain Delon.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Alain Delon.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Irina Rimes a explicat de ce nu se întorc antrenorii de la Vocea României' la acele voci care stârnesc reacția publicului

Oprah Winfrey trece prin momente dificile. Mama ei a murit chiar de Ziua Recunoștinței

Cum arată dieta cu care Cristina Şişcanu a slăbit 27 de kilograme? Vedeta a dezvăluit ce alimente consumă la fiecare masă: Dimineața pot mânca…'

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete