Cum s-a îmbrăcat Brigitte Macron la banchetul oferit în cinstea Prințului Moștenitor Naruhito al Japoniei

Brigitte Macron este, fără îndoială, una dintre cele mai elegante Prime Doamne din istorie. Gazdă a Prințului Moștenitor Naruhito al Japoniei, Brigitte Macron s-a îmbrăcat în stilul specific, punându-și în valoare gambele tonifiate.

Cunoscută pentru alegerile vestimentare destul de îndrăzneţe pentru vârsta ei, Prima Doamnă a Franței a ales să îmbrace o rochie deasupra genunchilor, creație Louis Vuitton, unul dintre creatorii de modă pe care îi apreciază în mod deosebit.

Rochia lila era imprimată cu detalii japoneze discrete, argintii. Ca accesorii, Prima Doamnă a optat pentru o brățară în culoarea rochiei, pentru o superbă pereche de cercei de argint cu diamante și pentru un clutch argintiu, la fel ca pantofii stiletto.

Citeste si Cât cheltuie anual Brigitte Macron în calitate de Primă Doamnă a Franței

Brigitte Macron, look în stilul anilor ’60

Machiajul și coafura au fost, ca de obicei, minimaliste. Prima Doamnă nu a renunțat nici la coafura simplă, un coc prins ușor neglijent, nici la machiajul discret. Ca de obicei, nu a folosit ruj. Stilul clasic al anilor ’60 s-a regăsit întru-totul în imaginea afișată de Brigitte Macron la cina organizată la Palatul Versailles în cinstea viitorului împărat al Japoniei.

La acest eveniment, Emmanuel Macron a ales să poarte un costum bleumarin, asemănător cu cel al oaspetelui său. Prințul Naruhito al Japoniei s-a aflat în vizită oficială în Franța pentru a discuta despre interesele comune ale Franței cu țara sa. Anul viitor, Prințul urmează să moștenească tronul de la tatăl său, Împăratul Akihito. În vârstă de 84 de ani, acesta urmează să abdice. Va fi prima abdicare a unui monarh japonez din ultimii 200 de ani.

Citeste si 

Ce spune fiica lui Brigitte Macron despre relația mamei sale cu Emmanuel Macron

6 piese vestimentare care nu lipsesc din garderoba lui Kate Middleton. Orice femeie elegantă trebuie să le aibă

Surse foto: hepta, northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete