Ce spune fiica lui Brigitte Macron despre relația mamei sale cu Emmanuel Macron?

Brigitte și Emmanuel MacronSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Relația lor a fost una controversată încă de la început, o mulțime de persoane grăbindu-se să judece diferența mult prea mare de vârstă dintre Brigitte Macron și Emmanuel Macron. În ciuda opiniilor răutăcioase, cei doi și-au continuat povestea de iubire, fără să se lase influențați de părerile celor din jur.

Tiphaine Auzière, una dintre fiicele lui Brigitte Macron, a vorbit public pentru prima oară despre relația pe care mama acesteia o are cu președintele Franței. Prin intermediul unui documentar, Tiphaine Auzière a prezentat cum a început povestea de dragoste a celebrului cuplu, dar și ce relație există între cei doi.

Ce spune fiica lui Brigitte Macron despre relația mamei sale cu Emmanuel Macron?

Dacă mulți s-ar fi așteptat că fiica lui Brigitte Macron să nu fie foarte încântată de povestea de dragoste pe care mama acesteia o trăiește cu Emmanuel Macron, realitatea este cu totul alta. În documentarul care prezintă povestea de iubire a cuplului prezidențial, Tiphaine Auzière a mărturisit că a aflat pentru prima oară de legătura dintre Brigitte și Emmanuel Macron în momentul în care sora ei mai mare, Laurence, s-a întors acasă și le-a spus: “Mami, avem un băiat nebun în clasă care știe totul despre noi“, potrivit news.com.au

După ce au apărut informații despre o posibilă relație de iubire între Brigitte Macron și Emmanuel Macron, părinții acestuia s-au adresat profesoarei, cerându-i insistent să pună capăt relației. Deși cererea a fost una cât se poate de serioasă, Brigitte Macron le-a mărturisit acestora că nu le poate promite că va sta departe de fiul lor. În anul 2007, cei doi au devenit soț și soție, lucru care dovedește că povestea lor de iubire a fost una serioasă.

Întrebată care este părerea ei despre relația pe care o au Brigitte și Emmanuel Macron, Tiphaine Auzière a oferit un răspuns care a emoționat pe toată lumea: “Dacă ar trebui să dau o definiție iubirii, aș vorbi despre Emmanuel și mama. Când sunt împreună, lumea aproape că nu mai există”, a spus Tiphaine Auzière, potrivit news.com.au.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Brigitte și Emmanuel Macron, dar și cu Tiphaine Auzière.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum se menține în formă Anastasia Lazariuc la 64 de ani: „Energia nu vine de la mâncare'

Ce cadou important a primit Feli de ziua ei? Mesajul transmis de cântăreață în ziua în care a împlinit 32 de ani: Mi s-a rescris viitorul'

Laura Cosoi, detalii emoționante despre momentul în care a devenit mamă. Cum a ales numele fetiței?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete