Cum reușește Brigitte Macron să aibă picioare frumoase și tonifiate?

Brigitte Macron stârnește de fiecare dată controverse, foarte multe persoane întrebându-se cum reușește să aibă picioare frumoase și tonifiate, dar și o siluetă subțire. Nu doar grija pentru alimentație o ajută să se mențină în formă, ci Prima Doamnă a Franței are și alte secrete când vine vorba despre frumusețe.

Rochiile sau fustele pe care le îmbracă scot de fiecare dată în evidență un detaliu care pe foarte multe doamne le-ar putea face să fie ușor invidioase: picioarele perfecte. Pentru că se poate lăuda cu picioare lungi, subțiri și tonifiate, Brigitte Macron nu evită să poarte rochii scurte, aceasta fiind lăudată pentru îndrăzneala ei, dar și criticată în anumite situații.

Cum reușește Brigitte Macron să aibă picioare frumoase și tonifiate?

Are 65 de ani, dar cu toate acestea, Brigitte Macron reușește să își ascundă vârsta foarte bine. Un stil de viață sănătos și mișcarea o ajută să se mențină în formă. Pentru a avea picioarele frumoase și tonifiate, Prima Doamnă a Franței apelează la câteva exerciții de Pilates și exerciții care să lucreze în speciale anumite grupe de mușchi din aceste zone.

“Ea nu folosește greutăți mari deoarece acest lucru i-ar putea cauza probleme. Făcând 15-20 de repetări cu greutăți mici o ajută să aibă picioare tonifiate. Exercițiile Pilates au fost gândite pentru ca dansatorii să își relaxeze mușchii. Pilatesul nu va tonifia mușchii, dar cu siguranță va ajuta la obținerea unor picioare frumoase.”, este de părere Pat Henry, anterenor personal, potrivit independent.ie.

Brigitte Macron este foarte activă, lucru pe care l-a demonstrat și în momentul în care a fost surprinsă de fotografi în timp ce se plimba pe bicicletă. Pedalatul ar putea fi un alt truc care o ajută pe Prima Doamnă a Franței să aibă picioare perfecte.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Brigitte Macron.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Regula pe care Meghan Markle cu greu o poate accepta. Ce i-a impus regina Elisabeta a II-a?

Cum arată vedeta din Sex and the City, Sarah Jessica Parker, la 53 de ani

Andreea Raicu își începe diminețile cu acest terci de ovăz și are energie întreaga zi. Cum îl prepară?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete