FOTO: Cristiano Ronaldo se iubește cu o vânzătoare de lux extrem de frumoasă

FOTO: Cristiano Ronaldo se iubește cu o vânzătoare de lux extrem de frumoasă

Cristiano și Georgiana se iubesc din 2016 și le merge spectaculos amândurora. El are super succes pe plan profesional, iar ea arată din ce în ce mai bine. Implanturile mamare, tratamentele faciale și iubirea sunt cele care îi dau plusul de frumusețe Georgianei.

Roadele sunt pe măsură. Din relația de iubire pe care o are cu celebrul fotbalist s-a născut Alan Martina și se anunță și o căsătorie. „Căsătoria se află în planurile noastre, dar acum avem multe planuri interesante pentru viitor. Avem patru copii pe care trebuie să îi educăm și ne concentrăm foarte mult pe ei', declara deunăzi fosta vânzătoare.

“Ne vom căsători într-o zi, cu siguranță. Este și visul mamei mele. Așa că, într-o bună zi, de ce nu? E minunat. E prietena mea, mi-am deschis inima în fața ei și ea a făcut la fel”, a povestit, la rândul lui, Cristiano Ronaldo.

Ce face Georgiana Rodriguez ca să arate bine?

„În viața de zi cu zi îmi place să a, grijă de mine făcând sport și ținând o dietă echilibrată. Încerc să mănânc produse naturae și să evit mesele grele și urmez o dietă mediteraneeană. Nu urmez diete drastice pentru că îmi plae să îmi fac din când în când poftele!', declară iubita super fotbalistului.

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete