A murit pe scenă. Cântărețul s-a stins în mijlocul unei melodii!

David Olney a murit pe scenă

Un celebru cântăreț a murit pe scenă, chiar în mijlocul unei melodii. Spectatorii care au mers sâmbătă la un festival de muzică în statul american Florida au avut parte de o experiență pe care cu greu o vor putea uita. 

Scene dramatice s-au derulat sâmbătă în timpul unui festival de muzică. Cântărețul David Olney, în vârstă de 71 de ani, s-a stins sub privirile celor care veniseră să îl audă cântând.

A murit pe scenă. Cântărețul s-a stins în mijlocul unei melodii!

David Olney a murit pe scenă, chiar în timpul concertului. Cei prezenți au povestit că artistul se afla pe un scaun și brusc a tăcut, aplecându-și capul în față, cu bărbia în piept. Inițial, toți cei prezenți în sală, dar și artiștii de pe scenă au crezut că este vorba doar despre o pauză vocală, însă ulterior au descoperit că artistul nu se simte bine.

Se pare că înainte să moară, artistul și-a cerut scuze, a tăcut, iar apoi nu a mai reacționat. Din primele informații, David Olney  ar fi suferit un infarct în timpul show-ului din Santa Rosa Beach, potrivit bbc.com.

Amy Rigby, artista care se afla alături de David Olney pe scenă atunci când acesta a murit, a povestit cum au decurs ultimele clipe din viața artistului.

“Olney era în mijlocul celei de-a treia melodii atunci când s-a oprit, și-a cerut scuze și apoi a închis ochii. Stătea nemișcat, în poziție verticală, cu chitara în mână, purtând o pălărie cool și o frumoasă geacă ruginie din piele de căprioară.”, a spus Amy Rigby.

Scott Miller, un alt artist prezent pe scenă în momentul în care David Olney a murit, a detaliat cum s-a întâmplat totul.

“David cânta o melodie atunci când s-a oprit, și-a cerut scuze și și-a băgat bărbia în piept. Nu a scăpat nicio secundă chitara din mână sau să cadă de pe scaun. Totul s-a întâmplat atât de ușor și de discret, exact așa cum era el. L-am dat jos de pe scaun și am încercat să îl resuscităm până au venit medicii de pe ambulanță. Lumea a pierdut un cântăreț bun, dar încă avem munca lui, iar asta ne inspiră și mereu o va face”, a adăugat Scott Miller.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

S-a aflat! Ei sunt nașii fiului lui Meghan Markle și al prințului Harry

Prințesa Diana a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?

Motivul pentru care Charlize Theron a purtat o brățară cu diamante în păr. De ce și-a făcut apariția așa pe covorul roșu?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete