Tu ai văzut cum arăta Kim Kardashian în copilărie? Era total…

Tu ai văzut cum arăta Kim Kardashian în copilărie? Era total…

Kim Kardashian este, astăzi, cel mai vizibil influencer din Statele Unite ale Americii. Împreună cu soțul ei, Kanye West, bruneta are o avere estimată la suma de 500 de milioane de dolari.

Statutul profesional, dar și cel financiar, au ajutat-o pe Kadashian să se transforme din rățușca cea urâtă în diva absolută.

 

În ciuda aparențelor, în cele spuse mai sus, există zero urmă de răutate. Deunăzi au apărut, pe contul ei de Instagram, fotografii care ne-o arată pe vedeta fix așa cum era ea în copilărie.

A… și pentru că tot a venit vorba despre copilărie, este importantă să spunem că în ciuda aparențelor lucrurile nu au stat tocmai roz pentru mulatră. Tatăl ei, fostul avocat al lui O.J. Simpson, povestea înainte să moară despre episoadele pline de violență la care era supusă Kim de către mama ei.

 

View this post on Instagram

Baby K

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

„Kris o lovea pe Kim cu picioarele şi cu pumnii şi o ameninţa că o bate până o omoară. Kim urla isteric', descrie Robert Kardashian în jurnalul său, pe 24 august 1989, care susţine că nu a fost singurul episod de violenţă în viaţa lor.

Parcă să se compenseze, Universul pare să-i fi creionat astăzi viața perfectă. Kim Kardashian este căsătorită cu Kanye West alături de care are 4 copii.

Kim Kardashian West este o vedetă americană, născută pe 21 octombrie 1980. Kim Kardashian a ajuns în atenția publicului drept prietenă și stilistă a lui Paris Hilton. Mai târziu, ea a devenit celebră în urma unui reality show televizat care a debutat în 2007, 'Keeping up with the Kardashians', iar succesul show-ului a adus și pe micul ecran de peste Ocean și alte show-uri în care au fost incluse surorile ei.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete