Cum poți organiza o petrecere de ziua ta cu adevărat sigură

Cum poți organiza o petrecere de ziua ta cu adevărat sigură

În această perioadă, măsurile stricte de siguranță sunt singurele care te ajută să previi cu adevărat infectarea cu noul coronavirus, de aceea este important să ții cont de acestea și când vine vorba de petrecerile alături de prieteni și familie. Chiar dacă legea permite acum accesul a maximum 50 de persoane în interior la evenimentele private, dacă nu vrei să-ți asumi niciun risc va trebui să faci lucrurile altfel în acest an. Iată ce ar trebui să faci pentru a te bucura de o petrecere sigură în adevăratul sens al cuvântului:

Pregătește-te la fel ca în cazul unei petreceri clasice

Nu te priva de bucuria petrecerii tale și nu-ți schimba obiceiurile doar pentru că nu mai poți ieși în club la fel ca înainte. Pregătește-te pentru petrecere la fel cum ai făcut în fiecare an, dar cu un grup restrâns de oameni și cu apeluri pe rețelele de socializare. Nu uita că nici masa îmbelșugată nu trebuie să lipsească și poți include prăjituri, fursecuri, fructe, dar și băuturi precum cidru. Poți avea alături de tine persoanele cu care locuiești sau prietenii apropiați care se protejează conform cerințelor, iar ceilalți invitați pot participa prin intermediul apelurilor video.

Această formă de interacțiune devine, în această perioadă, cea mai simplă modalitate de a rămâne în contact și de a socializa cu cei dragi, iar o petrecere poate depăși limitele impuse de prezența fizică. Gândește-te la riscurile la care te expui pe tine, dar și pe invitații tăi dacă organizezi un party în adevăratul sens al cuvântului la tine acasă. 

Trimite invitații

Invitațiile trimise pe mail nu trebuie să lipsească din cadrul unui eveniment de acest gen. Poți stabili orele de începere și terminare a petrecerii pentru ca fiecare dintre participanți să-și facă timp pentru a intra în videoconferință. O astfel de inițiativă îi va ajuta și pe prietenii tăi să evite monotonia și să încerce ceva interesant, în ton cu situația actuală. Poți folosi aplicații sau platforme care îți permit să personalizezi experiența aceasta cât mai mult și să faci totul mai distractiv. Invitațiile pot avea un ton amuzant, dar asigură-te că cei care le primesc vor înțelege că nu sunt o glumă și că petrecerea de ziua ta se mută în acest an în spațiul digital.

Stabilește o temă

Mai ales dacă îți doreai să pleci într-o vacanță alături de amici sau aveați deja cumpărate bilete la un festival, poți stabili o temă care să vă ofere măcar o parte din atmosfera mult așteptată. Fie că este vorba de playlist-uri, costume sau decorul din fața ecranului, te poți distra alături de prieteni și în astfel de condiții. Trebuie doar să-ți pui imaginația la contribuție și să discuți din timp cu prietenii tăi, pentru a intra cu toții în spiritul petrecerii de acasă. Este important ca în această zi să te concentrezi pe ceea ce-ți aduce zâmbetul pe buze și să le oferi ceva inedit prietenilor tăi. În acest fel te poți bucura de magia zilei tale de naștere și, în același timp, să-i protejezi pe toți cei apropiați de o posibilă infectare cu Covid-19.

Așadar, încearcă ceva nou anul acesta și uită de petrecerile aniversare tradiționale. Vei afla că bucuria de a-i simți aproape pe prietenii tăi înseamnă mai mult decât prezența fizică.

Sursa foto: pexels.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Mega-Image

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber