Cum o va chema pe fiica Alessandrei Stoicescu? Vedeta TV a visat numele micuței

Prezentatoarea TV Alessandra Stoicescu trăieşte una dintre cele mai frumoase etape din viaţa ei!

Aceasta numără zilele până când va deveni mamă pentru prima oară. Într-un interviu, oferit în exclusivitate pentru Antena 1, viitoarea mămică a declarat ce nume a ales pentru micuţa sa, dar şi ce semnificaţie are.

Cum o va chema pe fiica Alessandrei Stoicescu? Vedeta TV a visat numele micuței

Alessandra Stoicescu a mărturisit că a avut parte de o sarcină uşoară, iar, undeva la începutul lunii august, își va putea ţine fetiţa în braţe.

Numele ales are valenţe biblice. Şi nu doar atât. Se pare că acesta i-a şi apărut în vis.

„Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu.

A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, a mărturisit Alessandra Stoicescu.

Alessandra Stoicescu ar vrea să nască natural, deși medicii i-au recomandat operația cezariană.

În ceea ce privește kg în plus, ştirista susține că nu a luat foarte mult în greutate, ci s-a îngrășat doar „33 la sută”, potrivit Click.ro.

„Suntem amândoi în plină explozie de nesting behaviour. Pe scurt, vrem să fie cuibul perfect pentru venirea minunii noastre.

Tocmai de aceea am venit la cei mai buni, să căutăm uşa pentru cameră!”, a scris Alessandra Stoicescu pe pagina sa de Instagram, potrivit B1.

Alessandra Stoicescu s-a căsătorit în urmă cu șase ani cu Sergiu Constantinescu. Iată ce mărturisea vedeta TV în 2014, după un an de căsnicie:

„Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel.

Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu.

Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia.

Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu, iar relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta.

 Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea”, declara Alessandra în trecut, potrivit Click.ro.

Foto: Instagram

Citește și:

Experții au dat verdictul: viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. Care este explicația?

Gafă incredibilă a președintelui Donald Trump: a primit-o la Casa Albă pe Nadia Murad, câștigătoarea Premiului Nobel pentru Pace în 2018, dar nu a știut cine este

Motivul pentru care Carmen Tănase s-a retras din lumina reflectoarelor: Mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorțea un picior'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete