Actorii Adrianne Palicki și Scott Grimes divorțează după doar două luni de căsnicie

Adrianne Palicki și Scott Grimes

Adrianne Palicki și Scott Grimes

Actorii Adrianne Palicki și Scott Grimes divorțează după doar două luni de căsnicie.

Actorii Adrianne Palicki și Scott Grimes divorțează după doar două luni de căsnicie

Potrivit The Blast, citat de Daily Mail, actrița în vârstă de 36 de ani a depus actele de divorț după ce, cu doar o zi înainte, cuplul a participat împreună la ediția Comic Con 2019 din San Diego.

Cuplul a fost însoțit și de Seth MacFarlane, producătorul serialului TV The Orville, pe platourile de filmare ale căruia s-au și cunoscut.

La interviuri, Adrianne și Scott apar separați de Penny Johnson Jerald, una dintre colegele lor.

Divorțul vine la doar un an de când cuplul și-a confirmat relația la party-ul Comic-Con organizat de Entertainment Weekly la Hard Rock Hotel’s Float.

Adrianne și actorul în vârstă de 48 de ani s-au căsătorit pe 19 mai în Austin, Texas. „Seara trecută a fost absolut superbă!”, a scris actrița pe Twitter a doua zi.

„Le sunt recunoscătoare tuturor celor care au făcut efortul de a veni să ne celebreze, precum și tuturor celor care ne-au transmis mesaje și gânduri frumoase.”

Nunta a avut loc la în jur de patru luni după ce Adrianne a dezvăluit că ea și Scott s-au logodit.

În ianuarie 2018, actrița a mărturisit pe Twitter, alături de o imagine în care își poartă inelul de logodnă: „Sunt atât de fericită știind că-mi voi petrece restul vieții alături de tine, @ScottGrimes”.

Scott Grimes a mai fost anterior căsătorit cu Dawn Bailey. Fostul cuplu are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Madison (20 de ani) și, respectiv, Scott (17 ani).

Scott și Dawn au fost căsătoriți timp de 10 ani, din 1997 până în 2007. Actorul mai are un mariaj eșuat cu make-up artista Megan Moore. Căsnicia lor a durat șase ani, din 2011 până în 2017.

Adrianne a fost anterior logodită cu actorul cascador Jackson Spidell.

Foto: Hepta.ro

Citește și: 

Un rege din Malaysia a renunțat la tron pentru a se căsători cu un fotomodel, iar la doar câteva luni au divorțat. Ce a descoperit după?

Fiul ei a fost diagnosticat cu leziuni ireversibile la nivelul creierului. Vedeta trece prin momente grele: Încă nu știm cum îi va fi afectată viața…

Experții au dat verdictul: viața lui Meghan Markle în familia regală este mult mai grea decât a fost cea a prințesei Diana. Care este explicația?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete