Cum îl alintă Meghan Markle pe micuțul Archie

Începând cu 23 septembrie și până pe 2 octombrie, Ducii de Sussex întreprind un turneu oficial în Africa de Sud. Noutatea acestui turneu este că familia Ducilor de Sussex este în formulă completă. Ei, bine, aceasta este prima vizită oficială a micuțului Archie. 

Ducele de Sussex va vizita și Botswana, Angola și Malawi, iar ulterior se va reuni cu Meghan și Archie în Johannesburg.

Cum îl alintă Meghan Markle pe micuțul Archie

În prima zi a vizitei, Prinţul Harry şi Meghan Markle au avut o întâlnire cu Arhiepiscopul Desmond Tutu și fiica sa, Thandeka Tutu-Gxashe. În clipul postat pe contul oficial de Instagram al celor doi duci se aude numele cu care Meghan îl alintă pe Archie. În timp ce cuplul ajunge la locul întâlnirii, se aude cum Meghan îi şopteşte fiului ei următoarele cuvinte: “Hai, comoara mea! Bună ziua! Ești pregătit pentru aparatele foto, nu-i așa? […] Spune . Hai, Bubba!”

 

Micuțul în vârstă de doar patru luni a avut o ținută extrem de elegantă, o bluză cu mânecă lungă și o salopetă în dungi. De asemenea, lumea a remarcat cât de bine seamăna acesta cu tatăl lui, Prințul Harry.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Baby Archie Harrison and his father Prince Harry at the same age. Arent they so similar?

O postare distribuită de Meghan Markle (@hrhofsussex) pe

Archie Harrison este primul copil al Ducelui și Ducesei de Sussex și al șaptelea în linia de succesiune la tron.

Numele de alint ale copiilor din Familia Regală Britanică

În Familia Regală Britanică numele de alint sunt la modă. Și verii lui Archie au porecle drăguțe. Prințul George este alintat PG (Prince George) și Tips, după numele unui ceai. Prințesa Charlotte este “păpușică”, “Lottie” sau “Mignonnette” pentru părinții ei, Ducii de Cambridge.

Citeste si

Cele mai mari scandaluri și secrete care au zguduit Familia Regală Britanică

Cum reușea prințesa Diana să îi facă pe cei doi copii ai săi să râdă în timpul ședințelor foto? Trucul ei dădea rezultate întotdeauna

Surse foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete