Cele mai mari scandaluri și secrete care au zguduit Familia Regală Britanică

scandaluri și secrete care au zguduit Familia Regală BritanicăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Orice familie are secretele ei, care de care mai întunecate și mai scandaloase. Iar Familia Regală Britanică nu face excepție. Dimpotrivă. Doar că, spre deosebire de oamenii obișnuiți, membrii unei familii regale au mai puține șanse să le păstreze doar pentru ei. 

Scandalurile și secretele lor sfârșesc prin a fi făcute publice și cunoscute de lumea întreagă. Spre exemplu, Prințul Harry a fost în centrul multor scandaluri: purtarea unei uniforme de ofițer nazist, consumul de marijuana, abuzul de alcool etc. El nu a fost singurul membru al Familiei Regale Britanice implicat în situații scandaloase. Dacă aruncăm o privire în urmă, putem descoperi că primul conflict din sânul Familiei Regale Britanice datează din 1937.

  1. Cu doar câteva săptămâni în urmă, au circulat zvonuri conform cărora Prințul William i-ar fi fost infidel Ducesei de Cambridge. Cea cu care ar fi înșelat-o este Rose Hanbury, marchiză de Cholmondeley. Anterior apariției acestor zvonuri, Kate Middleton rupsese orice legătură cu Rose Hanbury. Aceasta nu a mai fost bine-venită la Palatul Kensington.
  2. Primul și cel mai mare scandal care a zguduit Familia Regala Britanică a avut loc în 1937. Regele Edward al VIII-lea, care a urcase pe tron cu un an în urmă, s-a îndrăgostit de Wallis Simpson, o vedetă americană. Pentru ea, regele a renunțat la tron, provocând pentru prima dată în istoria Familiei Regale schimbarea liniei succesorale. În acea vreme, membrilor familiilor regale le era interzis să se căsătorească cu persoane care nu aveau sânge albastru. Abicarea Regelui Edward al VIII-lea a bulversat regatul pe plan politico-social. L-a succedat la tron fratele său George, tatăl Reginei Elisabeta a II-a. Plecarea de pe tron a Regelui Edward al VIII-lea a schimbat o dată pentru totdeauna destinul Prințesei Elisabeta, actuala regină. În 1953, după moartea Regelui George, Elisabeta a fost încoronată regină.

După căsătoria fostului rege Edward al VIII-lea cu Wallis, în viața acestuia a început un alt capitol întunecat. S-a zvonit că între cei doi și Adolf Hitler ar fi existat niște relații foarte strânse. Se spune că această prietenie cu dictatorul neamț ar fi ajuns la urechile membrilor Familiei Regale Britanice și că aceștia din urmă ar fi avut toate motivele să creadă că Edward le transmitea naziștilor informații și documente secrete privitoare la guvernul britanic și la familia lui.

Deși membrii Familiei Regale au făcut tot ce-au putut pentru a ascunde acest scandal, în 1957 totul a fost dezvăluit. Reputația Familiei Regale și cea a guvernului britanic au avut mult de suferit.

3. Următorul scandal din sânul Familiei Regale Britanice nu s-a lăsat prea mult așteptat. Protagonistă a fost Margareta, sora mai mică a Reginei Elisabeta a II-a. Margareta iubea să fie în centrul atenției, viața ei nu a fost deloc plictisitoare. Era minoră când s-a îndrăgostit de Peter Towsend, un bărbat cu 16 ani mai mare decât ea, căsătorit și cu copii, căpitan în Forțele Aeriene Regale și cavaler al regelui. Acesta era însărcinat să o însoțească pe Margareta în călătorii. Peter a divorțat, însă, de soție și a început o relație cu protejata lui. Elisabeta i-a interzis, însă, surorii ei să continue această relație, deorece o relație cu un bărbat divorțat era împotriva cutumei monarhice. Acest scandal a stat la baza întrăutățirii relației dintre Margareta și Elisabeta. Pentru că și-ar fi pierdut privilegiile, Margareta nu a mai continuat relația cu Peter Towsend.

După ce sora ei mai mare a devenit regină, Margareta a început să frecventeze cabaretele, să-și piardă nopțile consumând alcool și tutun. În 1960, s-a despărțit de băbatul pe care l-a considerat iubirea vieții ei și s-a căsătorit cu un fotograf anonim. Căsnicia a durat 18 ani, dar fost una nefericită. Margareta și-a căutat liniștea în brațele altor bărbați, abuzând, totodată, de alcool, tutun şi somnifere. La finalul mariajului, bifase multe episoade depresive din cauza comportamentului de gigolo al soţului. Şi făcuse doi copii cu bărbatul pe care ajunsese să-l deteste.

4. Spre deosebire de sora ei, Regina Elisabeta a II-a a avut o singură relație, care durează de 70 de ani. S-a căsătorit cu prințul Philip, Duce de Edimbourgh, în 1947. Totuși, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor, Prințul Philipp nu s-a dat în lături de la a călca strâmb.  S-a zvonit că acesta ar fi avut o relație cu actrița și cântăreața britanică Patricia Kirkwood.

5. Prințul Charles, primul fiu al Reginei Elisabeta a II-a, a fost în centrul unui scandal de proporții încă din adolescență. La 14 ani, Charles a intrat într-un local dintr-un sat scoțian unde a comandat coniac. Din nefericire, comanda lui a fost auzită de un jurnalist care se afla la o masă învecinată. Așa cum era de așteptat, informația a ajuns în presă.

6. În 1977, Prințul Charles o întâlnește pe Diana Spencer. Se căsătoresc în 1981, iar Diana rămâne însărcinată. În luna a patra de sarcină, Lady Di se aruncă pe scări pentru a atrage atenția soțului său care o neglija și o înșela cu Camilla Parker Bowles. Într-un interviu acordat revistei Daily Mail, Diana mărturisea: “I-am spus lui Charles, plângând, că sunt disperată. Mi-a răspuns: – Mereu faci așa. Nu te voi mai sculta, mă voi duce să călăresc-“.

7. Complet nefericită în căsnicia cu Charles, Prințesa Diana s-a aruncat în brațele lui James Gilbey, un prieten bun de-al familiei. A fost făcută publică o conversație telefonică, în care James îi spunea Dianei că o iubește. Pentru Familia Regală Britanică începuse un nou scandal. Diana a avut apoi o relație extraconjugală cu instructorul său de echitație, James Hewitt.

8. La vârsta de 20 de ani, Prințul Harry s-a costumat în ofițer nazist. Fotografiile cu Harry au apărut în presă, iar în Regatul Unit a izbucnit un nou scandal. Harry ofensase comunitatea evreiască. Prințul și-a asumat greșeala și și-a cerut scuze public: “Costumarea a fost o idee proastă și îmi cer scuze pentru asta“.

9. La distanță de câțiva ani de acest incident, Harry a fost pozat gol, împreună cu prietena sa de la acea vreme, Chelsy Davy. Pozele au fost făcute la o petrecere în Las Vegas și au fost făcute publice. Încă o dată, prințul a fost nevoit să-și ceară scuze în mod public: “M-am dezamăgit pe mine însumi, mi-am dezamăgit familia și alte persoane dragi”. Într-un final, Harry a reușit să-și îmbunătățească imaginea publică grație relației cu Meghan Markle.

10. În 2012, la câteva luni de la căsătoria Prințului William cu Kate Middleton, cei doi au plecat în vacanță, departe de obiectivele camerelor. Dar paparazzi și-au făcut treaba și au reușit să-i surprindă pe Ducii de Cambridge pe o plajă franceză. Fotografiile, care o înfățișau pe kate în sânii goi, au apărut în presa franceză. După acest incident, William a declarat că soția lui a fost extrem de afectată: “Modul în care au fost făcute acele fotografii ne-a șocat, căci aduc atingere vieții noastre private“.

Sursa foto: hepta, northfoto
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete