Cum reușea prințesa Diana să îi facă pe cei doi copii ai săi să râdă în timpul ședințelor foto? Trucul ei dădea rezultate întotdeauna

Cum reușea prințesa Diana să îi facă pe cei doi copii ai săi să râdă în timpul ședințelor foto

Să îi convingă pe cei mici să zâmbească în fața aparatului de fotografiat este o adevărată provocare pentru orice părinte, însă prințesa Diana a descoperit un truc care dădea rezultate întotdeauna. Pentru că în fotografiile de familie atât prințul William, cât și prințul Harry erau surprinși zâmbind, multe persoane s-au întrebat cum reușea prințesa Diana să îi facă pe cei doi copii ai săi să râdă în timpul ședințelor foto.

În timp ce în familiile obișnuite fotografiile cu cei mici rămân doar în arhiva personală, în familia regală britanică acestea devin publice și ajung să fie văzute de o mulțime de persoane, motiv pentru care trebuie să iasă perfecte.

Cum reușea prințesa Diana să îi facă pe cei doi copii ai săi să râdă în timpul ședințelor foto?

Ședințele foto sunt un obicei în familia regală britanică. De Crăciun sau de fiecare dată când sărbătoresc un eveniment important, membrii familiei regale se lasă fotografiați, urmând ca apoi imaginile să devină publice. Dacă adulții sunt încântați să zâmbească în fața fotografului, nu același lucru se poate spune despre cei mici. Deși este destul de dificil ca aceștia să fie atenți la aparatul de fotografiat și să zâmbească, prințesa Diana folosea un truc prin care reușea să îi convingă pe cei doi copii ai săi să zâmbească la ședințele foto.

Mai exact, prințesa Diana se asigura că celor doi copii nu le lipseau jucăriile preferate. Astfel, aceasta se folosea de jucării pentru a le distrage atenția copiilor și pentru a-i convinge să zâmbească în fața aparatului de fotografiat, potrivit popsugar.co.uk.

Metoda ei dădea de fiecare dată cele mai bune rezultate, dovadă stând portretele de familie în care prințul William și prințul Harry zâmbesc.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințesa Diana, prințul Charles și prinții William și Harry.

Foto: northfoto.com

Citește și:

Cum arată astăzi Susan Walker, fetița adorabilă din filmul Miracolul de pe Strada 34? Transformarea este spectaculoasă!

Ce-și doresc vedetele să le aducă Moș Crăciun

Așteptarea a lui sfârșit! Adela Popescu ne spune numele celui de-al doilea copil

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete