Ce obiecte are Kate Middleton în geantă

În geanta unei femei poți găsi aproape orice, mai puțin ordine. Iar când femeia este și mamă, chiar trebuie să aibă niște abilități excepționale ca să poată găsi acul în carul cu fân. Ești curioasă ce obiecte are Kate Middleton în geantă?

Ei, bine, cu trei copii mici a căror atenție trebuie distrasă tot timpul pentru a nu se plictisi, Ducesa de Cambridge se vede nevoită să-și încarce geanta cu obiecte care să le stârnească interesul celor mici. Kate a fost surprinsă recent alături de prințul George și de prințesa Charlotte la un meci de polo caritabil, care a avut loc în Gloucestershire.

Un întreg univers al copilăriei într-o geantă

La intervale regulate de timp, cei doi copii scotoceau prin geanta Ducesei. Imaginile apărute în presă arată o geantă marca Victoria Beckham ticsită de jucării: setul de polițist al micului George, care cuprindea cătușe, două pistoale și stații de emisie-recepție. Nu lipseau nici accesoriile preferate ale micuței Charlotte, clamele de păr și ochelarii de soare. Pe lângă jucării, mama Kate pusese în geantă gustări și sticle cu apă.

Geanta elegantă  din piele de culoare albă e realizată din 90% piele de bivoliță și 10% piele de vițel și a costat nici mai mult, nici mai puțin de 995 de lire.

Citește și 

Care este culoarea preferată a prinţesei Charlotte. Kate Middleton a dezvăluit care sunt preferințele fiicei sale

7 lucruri pe care nu le știai despre Kate Middleton

Surse: www.hellomagazine.com,www.cosmopolitan.com

Surse foto: hepta, northfoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati