Cum decurge viața Ducilor de Sussex după separarea de familia regală și mutarea în Statele Unite?

Prințul Harry și Meghan MarkleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

După separarea de familia regală a Marii Britanii și după recenta lor relocare în Los Angeles, California, Meghan Markle (38 de ani) și Prințul Harry (35 de ani) își centrează întreaga atenție pe fiul lor Archie în vârstă de 10 luni.

O sursă a dezvăluit pentru E! News„la fel ca mulți alți părinți, și ei sunt focusați pe fiul lor Archie și pe familie în general. Încearcă să se bucure de tot timpul petrecut unii alături de ceilalți”.

Cum decurge viața Ducilor de Sussex după separarea de familia regală și mutarea în Statele Unite?

Sursa mai adaugă și că Archie „adoră întâlnirile de joacă online prin intermediul telefonului cu alți copii de vârsta lui”.

Iar, lui Meghan și lui Harry, Archie le „aduce o bucurie nemărginită” în timpul acestor „vremuri înfricoșătoare”.

Săptămâna trecută, sursa confirma că perechea s-a mutat recent din Canada pentru a se stabili în orașul natal al fostei actrițe, Los Angeles, unde locuiesc într-o casă mai „spațioasă”.

Luni, 30 martie, cuplul și-a luat adio de la contul oficial de Instagram @SussexRoyal și de la website-ul lor, SussexRoyal.com, din moment ce nu mai au drepturi asupra respectivului apelativ.

„Așa cum putem cu toții simți, lumea pare în aceste momente extrem de fragilă. Cu toate acestea, noi suntem încrezători că fiecare ființă umană are potențialul și oportunitatea de a face o diferență – așa cum deja vedem că se întâmplă pe Glob, în familiile noastre, în comunitățile noastre și în primele linii de luptă – împreună ne putem ridica unii pe alții pentru a respecta pe deplin această promisiune.

Cea mai importantă în aceste momente este sănătatea, precum și binele tuturor și găsirea soluțiilor cerute de numeroasele probleme cărora trebuie să le facem față pe parcursul acestei pandemii”, a scris perechea.

Ca multora dintre noi, pandemia de coronavirus le-a stricat și lor planurile făcute înaintea răspândirii virusului la nivel mondial.

„Majoritate oamenilor și-au schimbat planurile din cauza coronavirusului, iar Meghan și Harry se află în aceeași situație”, mai spune sursa.

„Dar, în cele din urmă, munca lor nu s-a schimbat. Încă țin legătura cu organizațiile caritabile alături de care au mai lucrat. Circumstanțele s-au schimbat, nu și dorința lor de a ajuta în continuare.”

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Rihanna, despre rolul de mamă: „Simt că societatea vrea să mă simt de parcă fac ceva greșit”

Artista a vrut să renunțe la cea de-a doua sarcină! Ce a convins-o să aducă pe lume cel de-al doilea fiu?

Angelina Jolie, donație de 1 milion de dolari pentru o organizație care asigură hrană copiilor nevoiași

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete