Planurile de Paște ale Mirelei Vaida, date peste cap de coronavirus: „Trebuia să-i tăiem moțul celui mic”

Mirela VaidaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Planurile Mirelei Vaida de Paște au fost date peste cap. Fiul cel mic al prezentatoarei TV, Tudor, va împlini 1 an pe 10 aprilie.

Deși își dorea ca micuțul să fie celebrat în sânul întregii familii, vedeta va petrece Paștele alături de cei trei copii, soțul și soacra ei.

Planurile de Paște ale Mirelei Vaida, date peste cap de coronavirus: „Trebuia să-i tăiem moțul celui mic”

„Planurile de Paște nu mi-au fost date peste cap, pentru că știam că îl voi face acasă. Tocmai de aceea ne-am și mutat la casă, pentru a nu mai trebui să plecăm mereu undeva.

Însă dacă stau bine să mă gândesc, mi-au fost date cumva, pentru că noi trebuia ca de Paște să-i tăiem moțul celui mic. Tudor face 1 an pe 10 aprilie, iar pe 19 aprilie este Paștele.

Și aș fi vrut ca toți bunicii de la Iași, fratele meu, nașii, prieteni de-ai noștri de familie să vină la noi.

Să facem un grătar, să ascultăm muzică, să petrecem, să mâncăm, să bem, să tăiem moțul, să ne veselim, să rămână cu toții la noi peste noapte.

Lucrul acesta nu va mai fi posibil. Așa că vom amâna tăierea moțului lui Tudor pentru la vară.

De Paște vom fi doar noi acasă, vom găti salată boeuf, sărmăluțe, ouă umplute, grătar, vom face ouă roșii”, a declarat Mirela Vaida, pentru Click!.

Mirela Vaida: „Presiunea pentru mine este doar să nu aduc virusul”

„Eu încă sunt într-o perioadă bună din punct de vedere moral, pentru că am mers în fiecare zi la serviciu și nu am simțit statul acasă ca pe o corvoadă.

Și dacă aș fi stat acasă, n-ar fi fost așa o problemă, pentru că noi nu mai stăm între patru pereți, cum am stat atâția ani.

În decembrie, ne-am mutat la casă, iar viața la curte, mai ales când dă căldura și înverzește pădurea, mai ales că ne-am luat și un cățel de o lună și jumătate, este cu totul alta. Nu mai simți că ești închis în casă, ci că ești în vacanță.

Și atunci, cu cățelul aferent, care face pe unde vrea, căruia trebuie să-i faci de mâncare, să strângi după el, care schelălăie noaptea că vrea în brațe și nu dorește să doarmă singur în garaj, totul e o nebunie (râde), e ca și cum ai avea un al patrulea copil.

(…)

Cum eu plec zilnic de acasă, presiunea pentru mine este doar să nu aduc virusul. Cred că toată lumea care iese din casă în această perioadă gândește astfel.

Însă Dumnezeu, credința, optimismul și simțul umorului ne-au ținut întotdeauna sus și sunt convinsă că așa vom trece peste toate, inclusiv peste asta. Doamne-ajută!”, mai spune Mirela, pentru aceeași sursă menționată anterior.

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut în anul 2005 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în 2009.

Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Tudor (7 luni), Vladimir (3 ani) și, respectiv, Carla (5 ani).

Titza, mama soțului ei, este de ceva timp un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București, ca să-și îngrijească nepoții.

Foto:

Citește și:

Manifest la conștientizare: Lavinia Goste trimite o scrisoare scrisă în această vreme greu încercată de epidemia de Coronavirus

Diana Dumitrescu, despre mesajele negative din mediul online: „Fiecare mamă face pentru copilul ei ce crede ea că este mai bine”

Angelina Jolie, donație de 1 milion de dolari pentru o organizație care asigură hrană copiilor nevoiași

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete