Cum arată vedeta din Sex and the City, Sarah Jessica Parker, la 55 de ani

Are trei copii, e căsătorită de 23 de ani cu actorul Matthew Broderick și a devenit un adevărat fashion-icon datorită rolului ei din serialul care a făcut audiențe record. Iată cum arată vedeta din Sex and the City, Sarah Jessica Parker, la 55 de ani, surprinsă de paparazzi în vacanța pe care și-o petrece alături de familie, în Portofino.

Pozele o demonstrează clar: Sarah Jessica Parker și-a păstrat silueta de vis chiar dacă anii au trecut și peste ea… Criticată pentru răceala cu care și-a tratat colegele din serial, vedeta a preferat să nu răspundă provocărilor presei de scandal și să nu ofere niciun drept la replică în cazul discuțiilor care s-au iscat pe rețelele de socializare între ea și Kim Catrall.

Actrița, care are 1,60 în înălțime, este mamă a trei copii, un băiat și două fete născute de o mamă surogat. Și dacă se întâmplă să vă placă muzica anilor 90, ei bine, trebuie să știți că melodia Jessie cântată de Joshua Kadison, un adevărat hit pe vremuri, îi este dedicată de artist celebrei actrițe, îndrăgostit la vremea aceea de vedeta minionă.

foto: Hepta

Citește și:

Andreea Raicu își începe diminețile cu acest terci de ovăz și are energie întreaga zi. Cum îl prepară?

Fiica lui Michael Jackson, fizic, nu are nimic în comun cu tatăl ei

Ce îi unește pe Catrinel Marlon și Andrea Bocelli? Uite de ce au o relație cu totul specială

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete