Ce îi unește pe Catrinel Marlon și Andrea Bocelli? Uite de ce au o relație cu totul specială

Frumusețea cu care a fost înzestrată și determinarea au ajutat-o pe Catrinel Marlon, cunoscută publicului până acum ceva timp sub numele de Catrinel Menghia, să ajungă pe cele mai înalte culmi ale succesului. Pe lângă activitatea de pe podium și din lumea cinematografiei, românca se implică în activități caritabile, lucru care a ajutat-o să aibă o relație specială cu Andrea Bocelli. Uite ce îi unește pe Catrinel Marlon și Andrea Bocelli.  

Catrinel Marlon își dedică majoritatea timpului cinematografiei, modei, artei, dar nu spune nu atunci când vine vorba despre activități prin intermediul cărora poate veni în sprijinul celor din jur.

Ce îi unește pe Catrinel Marlon și Andrea Bocelli?

Catrinel Marlon și Andrea Bocelli au legat o frumoasă prietenie de-a lungul anilor, cei doi colaborând în mai multe proiecte profesionale. Actrița este personajul principal din cel mai recent videoclip al lui Andrea Bocelli, dar acesta nu este singurul lucru care îi unește pe cei doi. Pentru că a fost considerată o persoană cu integritate morală și care pune accentul pe valori ca respectul sau demnitatea persoanei, Catrinel Marlon a fost numită ambasadoarea Fundației Andrea Bocelli, în cadrul unui eveniment exclusivist organizat în Italia.

Catrinel Marlon va duce mai departe mesajul fundației Andrea Bocelli, primul eveniment important la care va participa fiind Celebrity Fight Night, un eveniment caritabil care își propune să strângă fonduri pentru a veni în sprijinul oamenilor din zonele distruse de cutremurul din centrul Italiei.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Catrinel Marlon și Andrea Bocelli.

Foto: pr

Citește și:

Mirabela Dauer, întâmplare amuzantă pe scenă: Aveam brațele pline de flori când…'

Samantha Markle, acuzații grave la adresa lui Meghan Markle: Dacă tatăl nostru moare, tu ești de vină!'

Cum arată Brigitte Macron în costum de baie? Prima Doamnă a Franței, apariție de excepție

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete