Fiica lui Michael Jackson, fizic, nu are nimic în comun cu tatăl ei

Vă aduceți aminte când Michael Jackson acoperea fața copiilor lui, pe atunci mici, ca să-i țină departe de fotografiile din presă? De atunci, fetița Paris și cei doi băieți Prince și Blanket au crescut și au devenit adolescenți frumoși, dar cu trăsături care nu amintesc cu nimic de megastarul american. Paris Jackson avea 11 ani când tatăl său a murit într-un mod atât de nefiresc…. Astăzi ea cochetează cu modellingul, joacă în filme și e admirată de paparazzi pentru… ochii ei albaștri. Părerile sunt generale: fiica lui Michael Jackson, fizic, nu are nimic în comun cu tatăl ei.

Fotografiile pe care fata lui Michael Jackson le pune pe rețelele de socializare arată lumii imaginea unei tinere cu un zâmbet fermecător, cu un albastru senin al ochilor și un ten alb asemeni popoarelor europene nordice. Fanii o plac, dar au grijă să o “atingă” politicos când Paris Jackson face o referire la tatăl său: “am fost și voi fi mereu un mare admirator al lui Michael Jackson… dar te rog, nu-i insulta fanii spunând că ești fiica lui naturală” i-a scris pe Facebook unul dintre prieteni.

În 2013, Paris Jackson a avut o tentativă de sinucidere, iar apoi a fost internată într-o clinică specializată în tratarea depresiei post-traumatice.

Astăzi, Paris Jackson pare o tănăra echilibrată, modernă cu planuri ambițioase de viitor și cu un zâmbet de nota 10 deși tatuajele ei fac deliciul revistelor de scandal.

foto: Facebook, Hepta

Citește și:

Prințesa Charlotte, copia fidelă a prințesei Diana. Cât de bine seamănă cele două!

Ce îi unește pe Catrinel Marlon și Andrea Bocelli? Uite de ce au o relație cu totul specială

Mirabela Dauer, întâmplare amuzantă pe scenă: Aveam brațele pline de flori când…'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete