Personalitățile născute în Zodia Racului pe 22 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 22 iulie

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 22 iulie

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 22 iulie sunt fermecătoare și au o stea strălucitoare. Fiind la limita cu Zodia Leului, împrumută din maiestatea regală. Unii, la figurat, alții, chiar la propriu. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 22 iulie
PRINȚUL GEORGE DE CAMBRIDGE

Prințul George de Cambridge, primul născut al lui William Duce de Cambridge și al Catherinei Ducesă de Cambridge. Pe scurt, este viitorul Rege George VII, al treilea în linie succesorală. Prenumele i-a fost dat după blândul Rege George VI, tatăl actualei regine. Străbunicul prințului a fost cel care a condus Regatul Unit în timpul Celui de Al Doilea Război Mondial.

Nașterea Prințului George. Prințul George s-a născut la St Mary’s Hospital din Londra, la ora 16.24. Anunțul tradițional a fost făcut pe un avizier din exteriorul Palatului Buckingham. Deși, mai înainte, Casa Regală a emis un comunicat de presă. Nașterea prințului moștenior a fost marcată în întregul Commonwealth.

S-au tras 21 de salve de tun în în Australia și Noua Zeelandă, în Canada, în Bermude. Clopotele au bătut la Westminster Abbey. Edificii simbolice din întregul Commonwealth au fost iluminate în albastru, ca semn că s-a născut un băiat. În dimineața zilei următoare, Catherine a ieșit din spital împreună cu bebelușul și cu tatăl acestuia, Prințul William.

Botezul Prințului George. Prințul a fost botezat pe 23 octombrie 2013, de către Arhiepiscopul de Canterbury, cel care are și autoritatea de a încorona monarhul. Botezul a avut loc la Capela Regală a Palatului St. James. La botez, a primit numele George Alexander Louis. Al treilea copil al Ducilor de Cambridge a fost botezat luna aceasta cu numele Louis Arthur Charles. Deci, doi de Louis!

Micul George a avut nu mai puțin de 7 nași. Pe lângă doi membri ai Familiei Regale, au fost angajați, prieteni și colaboratori ai părinților. Cristelnița a fost folosită pentru prima dată la botezului primului născut al Reginei Victoria. Apa a fost adusă din râul Iordan. Monetăria Regală a emis un set de monede care marchează botezul regal.

Ieșirea în public. La numai nouă luni, micul prinț a fost prezentat într-un tur al Australiei și Noii Zeelande. Prima apariție la balconul Palatului Buckingham a avut loc de Aniversarea Oficială a Reginei. Această sărbătoare nu coincide cu adevărata zi de naștere a Reginei. Este o sărbătoare care se ține la date diferite în fiecare teritoriu din Commonwealth. La Londra, are loc în a doua sâmbătă din luna iunie a fiecărui an. Așadar, evenimentul s-a petrecut pe 14 iunie 2014.

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 22 iulie, Prințul George

Efectul Prințului George este o noțiune de ordin comercial. Hainele pe care le poartă prințul se vând cel mai bine. Acest fenomen s-a multiplicat cu nașterea fiecărui copil în familia Ducilor de Cambridge. Acum se numește „fenomenul copilului regal'. În 2016, după ce a apărut într-o fotografie cu președintele Barack Obama, îmbrăcat într-un halat de baie, acel model de halat a fost sold out în câteva zile.

În 2015, revista „Gentlemen’s Quarterly' l-a nominalizat pe Prințul George pe locul 49 din 50, în clasamentul celor mai bine îmbrăcați bărbați din Marea Britanie.

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 22 iulie
MIREILLE MATHIEU

Personalitățile născute în Zodia Racului pe 22 iulie MIREILLE MATHIEU

Mireille Mathieu, cântăreață franceză, s-a născut pe 22 iulie 1946. De-a lungul carierei sale, a înregistrat peste 1.200 de piese, în 11 limbi. Albumele ei s-au vândut în 150 de milioane de exemplare, în întreaga lume.

Mireille s-a născut la Avignon, fiind cea mai mare dintre cei 14 copii pe care avea să-i aibă familia. Tatăl, meșter de monumente funerare, nu și-a putut îndeplini visul de a deveni cântăreț. Așa că a transmis visul mai departe, primului copil născut, micuța Mireille. Încă de la 4 ani, aceasta cânta în cor, dar și ca solistă, la biserică. Văzând-o și ascultând-o pe Edith Piaf, Mireille a decis definitiv ce vrea să facă în viață. La 14 ani, a abandonat școala și s-a angajat într-o fabrică. Cu banii câștigați, și-a ajutat familia și și-a plătit lecțiile de muzică. Cariera ei propriu-zisă a început la 18 ani și continuă și astăzi.

Nu numai că vocea ei este, până astăzi, una dintre marile voci ale lumii. Mireille Mathieu a rămas în istoria Franței și ca un reper de frumusețe feminină. (În anii ’70-’80, „sex symbol' ar fi sunat foarte vulgar.) Cu o înălțime de numai 1,52 cm, cu eterna tunsoare care a ajuns să-i poarte numele și care a fost în sine o modă, Mireille Mathieu era una dintre cele mai fermecătoare femei din lume.

Marianne este un personaj alegoric, un bust feminin expus în Senatul Franței și la multe primării din țară. Alături de imn, La Marseilleze, ea reprezintă valorile fundamentale ale Republicii Franceze: libertatea, egalitatea, fraternitatea. Din anul 1969, s-a decis ca acest bust să fie reînnoit periodic și să nu mai fie făcut după un model anonim, ci după una dintre personalitățile feminine cele mai reprezentative dar și mai frumoase din momentul respectiv. Prima portretizată în Marianne a fost Brigitte Bardot. Cea de a doua a fost Mireille Mathieu. Au urmat Catherine Deneuve, Inès de La Fressange, Laetitia Casta, Évelyne Thomas.

Află, în plus, 5 lucruri pe care oamenii nu le știu despre Mireille Mathieu

Mihaela Serea
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Timp Liber