Cum arată și cu ce se ocupă sora Corinei Caragea? Alexandra a împlinit 30 de ani!

Vezi pozele

Corina Caragea (37 de ani) este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de știri sportive din țara noastră.

Când va avea copii, vedeta TV se va descurca de minune! De ce, vă întrebați? Corina și-a exersat calitățile de mamă pe sora mai mică, Alexandra, scria, în urmă cu ceva timp, Libertatea.

Prezentatoarea de televiziune a povestit cât de tare i-a încurcat adolescența pitica familiei. Corina și Alexandra au firi diferite.

Una este celebră și se simte bine atunci când toți ochii sunt pe ea, cealaltă preferă să rămână în spatele camerelor de luat vederi.

Cum arată și cu ce se ocupă sora Corinei Caragea? Alexandra a împlinit 30 de ani

Alexandra Caragea a împlinit de curând 30 de ani. În dreptul unei fotografii în care pare că se sprijină pe baloanele care-i redau vârsta, Alexandra a scris: „30 and I’m still AMAZING – 30 de ani și încă sunt GROZAVĂ”.

Imaginea în GALERIA FOTO!

Relația lor foarte strânsă e firească, de vreme ce Corina, înainte de a-i fi soră Alexandrei, i-a fost un fel de mamă de rezervă, în copilărie.

Cu părinții plecați la lucru, mezina familiei era în grija ei de dimineață până seara. „Trebuia să o duc la școală și să o iau de la școală.

Să o duc la scrimă, să mă duc cu ea la serbare, să mă duc, uneori, la ședința cu părinții.

Mi-o dădeau părinții în grijă, voiam, nu voiam. Și ea la fel, voia, nu voia, mă avea părinte. Așa e când ai o soră”, a povestit, pentru Libertatea, Corina Caragea.

Au ales însă drumuri diferite în viață. „Lucrez într-un departament juridic, deci, nicio legătură cu domeniul ei”, spune Alexandra.

Legătura există însă când vine vorba de locuință. Cele două au avut grijă să-și caute case în același cartier, ca să nu fie prea departe una de cealaltă.

Corina Caragea, călătorie în Madrid anulată! „Dacă plecam, acum eram în carantină”

Deși urma să viziteze capitala Spaniei, din cauza epidemiei de coronavirus, Corina și-a anulat cea mai recentă vacanță planificată.

„Trebuia să plec în Madrid chiar în săptămâna care a trecut. Am renunțat când am văzut că Spania se îndreaptă cu viteză către acest coșmar.

Este a doua țară din Europa afectată, după Italia. Spania este destinația mea preferată și nu îmi vine să cred că se întâmplă asta.

Nu îi văd pe spaniolii plini de viață, pe care i-am întâlnit de atâtea ori până seara târziu, la terase, în weekend-uri făcând sport în parc sau pe străzile pline-ochi, la plimbare sau cumpărături, acum închiși în case.

Dacă plecam, acum eram în carantină. Acolo sau aici. Din fericire pentru noi, cei care ne făcuserăm planuri de călătorie în această perioadă, companiile aeriene, dar și hotelurile sau site-urile de rezervări pentru hoteluri și apartamente și-au modificat politica de returnare și anulare și ne putem amâna biletele/rezervările.

Sper, însă, că vom putea cât mai repede să ne întoarcem la ceea ce făceam înainte”, a mărturisit prezentatoarea TV, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

HaHaHa Production lansează „Spală-te pe mâini!”, un ghid muzical animat pentru promovarea spălatului corect pe mâini

Meghan Markle și Prințul Harry, despre pandemia de coronavirus: „Avem nevoie unii de ceilalți”

Nicoleta Nucă, despre pandemia de coronavirus: „Mi-aș dori ca în locul acestei PANICI generalizate, să aibă loc o MOBILIZARE”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete