Cât de mult îi seamănă Kate Middleton mamei sale! Fotografie nemaivăzută cu ducesa de Cambridge nou-născută alături de mama ei

Vezi pozele

Duminică, 22 martie 2020, în Regatul Unit, britanicii au sărbătorit Ziua Mamei. Pentru a celebra sărbătoarea națională, Kate Middleton (38 de ani) și Prințul William (38 de ani) au publicat mai multe fotografii pe contul lor oficial de Instagram, @kensingtonroyal.

Cât de mult îi seamănă Kate Middleton mamei sale! Fotografie nemaivăzută cu ducesa de Cambridge nou-născută alături de mama ei

În prima imagine, fiecare dintre cei doi poartă în spate unul dintre cei trei copii ai lor. Kate o poartă pe fiica lor, Prințesa Charlotte (4 ani), iar William pe fiul cel mare, Prințul George (6 ani). Perechea mai are un fiu, Louis, în vârstă de aproape 2 ani.

În următoarea imagine sunt surprinși Prințul Harry (35 de ani) și Prințul William alături de mama lor, regretata Prințesă Diana (n. 1961 – d. 1997).

A trei fotografie o surprinde pe mama ducesei de Cambridge, Carole Middleton (65 de ani), care, cel puțin în respectiva imagine, îi seamănă leit fiicei sale Kate. În fotografie, Carole o ține în brațe pe ducesa nou-născută.

În ultima dintre imagini este surprinsă felicitarea pe care Prințul George i-a confecționat-o lui Kate anul acesta. Toate imaginile în GALERIA FOTO!

„Pentru proaspetele mămici, dar și bunici, pentru familiile care petrec această zi împreună sau separat – vă aflați în gândurile noastre în aceste perioade dificile. Zi a Mamei Fericită!”, este mesajul din descriere celor patru imagini.

Recent, din pricina pandemiei de coronavirus care a închis grădinițele și școlile din întreaga lume, copiii cei mari ai ducilor de Cambridge au început studiile de acasă.

Joi, 19 martie, Kate și William au vizitat Serviciul de Ambulanță din Londra în Croydon, Anglia, pentru a-și arăta sprijinul față de eforturile angajaților din Sănătate.

Foto: Instagram

Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry, despre pandemia de coronavirus: „Avem nevoie unii de ceilalți”

Actrița Evangeline Lilly refuză să se izoleze la domiciliu. „Să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a obține și mai multă putere”

Fosta prezentatoare TV Anca Lungu a vorbit despre atmosfera din Franța în plină pandemie de coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete