Cum arăta Kate Middleton când era mică. Prințesa a avut o copilărie dificilă

Viața actualei Ducesei de Cambridge nu a fost dintotdeauna atât de roz precum este în prezent. Ca într-un veritabil basm, până să cunoască împlinirea și fericirea supremă în calitate de prințesă, Kate Middleton s-a confruntat cu o mulțime de necazuri în prima parte a vieții. 

În galeria foto de mai sus, poți vedea cum arăta Kate Middleton când era mică. Asemănarea cu cei trei copilași ai ei este izbitoare.

În copilărie, Kate Middleton a fost maltratată

Kate Middleton s-a născut pe 9 ianuarie 1982 în Berkshire. Kate este cea mai mare dintre cei trei copii ai lui Michael și Carole Middleton, o familie avută din clasa de mijloc.

O parte a copilăriei a trăit-o Iordania, la Amman, unde se mutase cu serviciul tatăl său. Michael Middleton lucra ca dispecer de zbor pentru British Airways. Când a revenit în Anglia, Kate a fost înscrisă la școala  St Andrews din Pangbournela. După șase ani petrecuți acolo, Kate s-a mutat la Berkshire și a urmat cursurile școlii din Downe House. Însă, din cauza agresiunilor la care a fost supusă aici, părinții au transferat-o, după doar doi ani, la Marlborough College – o instituție privată de prestigiu.

Despre experiența avută la Downe House, Kate a vorbit o singură dată. Ea a fost supusă la rele tratamente de colegele de clasă. Era detestată de colege, fiind ținta glumelor proaste multă vreme. A fost agresată atât verbal, cât și fizic. Hărțuirea viitoarei moștenitoare a Coroanei Britanice a mers chiar mai departe, colegele punându-i excremente în pat.

Fosta directoare a școlii în care a fost hărțuită Kate dezminte afirmațiile Ducesei

Conform www.dailymail.co.uk, Susan Cameron, fosta directoare a școlii din Downe House, a afirmat că nu a existat o agresiune îndreptată împotriva lui Kate. Ea presupune că, din cauza faptului că a fost o adolescentă timidă și foarte sensibilă, nu a putut tolera tachinările colegelor, de unde și exagerarea.

Cameron a adăugat că, după părerea ei, Kate a părăsit școala din cauza faptului că nu s-a putut adapta acelui mediu: “Dacă ar fi fost cu adevărat agresată, Kate nu ar fi devenit fata care este astăzi“, a ținut să sublinieze fosta directoare a școlii.

Citește și 

Cele mai sexy fețe regale. Regine și prințese care nu au respectat eticheta regală

Întrebarea unui copil a pus-o în mare dificultate pe Kate Middleton. Ce curiozitate a avut micuțul

Prințul Charles i-a cerut prințului William să se despartă de Kate Middleton. Uite de ce a făcut acest lucru

Surse foto: hepta, facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete