Cum arăta Kate Middleton când era mică. Prințesa a avut o copilărie dificilă

Cum arăta Kate Middleton când era micăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Viața actualei Ducesei de Cambridge nu a fost dintotdeauna atât de roz precum este în prezent. Ca într-un veritabil basm, până să cunoască împlinirea și fericirea supremă în calitate de prințesă, Kate Middleton s-a confruntat cu o mulțime de necazuri în prima parte a vieții. 

În galeria foto de mai sus, poți vedea cum arăta Kate Middleton când era mică. Asemănarea cu cei trei copilași ai ei este izbitoare.

În copilărie, Kate Middleton a fost maltratată

Kate Middleton s-a născut pe 9 ianuarie 1982 în Berkshire. Kate este cea mai mare dintre cei trei copii ai lui Michael și Carole Middleton, o familie avută din clasa de mijloc.

O parte a copilăriei a trăit-o Iordania, la Amman, unde se mutase cu serviciul tatăl său. Michael Middleton lucra ca dispecer de zbor pentru British Airways. Când a revenit în Anglia, Kate a fost înscrisă la școala  St Andrews din Pangbournela. După șase ani petrecuți acolo, Kate s-a mutat la Berkshire și a urmat cursurile școlii din Downe House. Însă, din cauza agresiunilor la care a fost supusă aici, părinții au transferat-o, după doar doi ani, la Marlborough College – o instituție privată de prestigiu.

Despre experiența avută la Downe House, Kate a vorbit o singură dată. Ea a fost supusă la rele tratamente de colegele de clasă. Era detestată de colege, fiind ținta glumelor proaste multă vreme. A fost agresată atât verbal, cât și fizic. Hărțuirea viitoarei moștenitoare a Coroanei Britanice a mers chiar mai departe, colegele punându-i excremente în pat.

Fosta directoare a școlii în care a fost hărțuită Kate dezminte afirmațiile Ducesei

Conform www.dailymail.co.uk, Susan Cameron, fosta directoare a școlii din Downe House, a afirmat că nu a existat o agresiune îndreptată împotriva lui Kate. Ea presupune că, din cauza faptului că a fost o adolescentă timidă și foarte sensibilă, nu a putut tolera tachinările colegelor, de unde și exagerarea.

Cameron a adăugat că, după părerea ei, Kate a părăsit școala din cauza faptului că nu s-a putut adapta acelui mediu: “Dacă ar fi fost cu adevărat agresată, Kate nu ar fi devenit fata care este astăzi“, a ținut să sublinieze fosta directoare a școlii.

Citește și 

Cele mai sexy fețe regale. Regine și prințese care nu au respectat eticheta regală

Întrebarea unui copil a pus-o în mare dificultate pe Kate Middleton. Ce curiozitate a avut micuțul

Prințul Charles i-a cerut prințului William să se despartă de Kate Middleton. Uite de ce a făcut acest lucru

Surse foto: hepta, facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete