Prințul Charles i-a cerut prințului William să se despartă de Kate Middleton. Uite de ce a făcut acest lucru

Prințul Charles i-a cerut prințului William să se despartă de Kate Middleton

Kate Middleton și prințul William au o familie frumoasă, dar până să ajungă în acest punct au trecut prin multe situații tensionate. Povestea lor de dragoste a început când erau foarte tineri, perioadă în care prințul Charles i-a cerut prințului William să se despartă de Kate Middleton, având un motiv foarte bine întemeiat pentru a lua această decizie. 

Prințul Charles o simpatizează pe Kate Middleton, dar acest detaliu nu l-a împiedicat să îi propună fiului său cel mare să se despartă de actuala ducesă de Cambridge. Sfatul prințului Charles a venit după ce fiul său i-a cerut ajutorul.

Prințul Charles i-a cerut prințului William să se despartă de Kate Middleton

Înainte să se căsătorească, mai exact atunci când prințul William avea 25 de ani, acesta i-a cerut tatălui său sfatul în legătură cu relația pe care o avea cu Kate Middleton. Deși cei doi se înțelegeau foarte bine, prințul William nu se simțea pregătit pentru o posibilă căsnicie, motiv pentru care a încercat să găsească o soluție pentru situația neplăcută în care se afla.

Într-un documentar din anul 2016, Christopher Andersen a dezvăluit că prințul William a apelat la ajutorul tatălui său pentru a lua cea mai bună decizie referitoare la viața lui personală.

“William s-a dus la tatăl sau și i-a spus: Uite, am doar 25 de ani, sunt prea tânăr să mă căsătoresc. Nu vreau să fac asta acum.”, a povestit  Christopher Andersen, potrivit thesun.co.uk.

După această discuție, prințul Charles i-a spus fiului său: “Ar fi nedrept pentru tânăra domnișoară. Nu o poți încurca, așa că ar trebui să vă despărțiți.”

Ascultând sfatul tatălui său, prințul William s-a despărțit de Kate Middleton, însă separarea celor doi a durat doar câteva luni. Imediat după acest episod, cei doi s-au împăcat, iar în aprilie 2011 s-au căsătorit.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul William și Kate Middleton.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andreea Raicu a fost poreclită micuța japoneză'. Care este motivul?

Lady Gaga, fotografie emoționantă alături de mama ei. Cât de bine seamănă cele două!

Strănepotul Reginei Elisabeta face ravagii pe rețelele sociale – Cum arată cel mai sexy membru al familiei regale

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete