Prințul Charles i-a cerut prințului William să se despartă de Kate Middleton. Uite de ce a făcut acest lucru

Kate Middleton și prințul William au o familie frumoasă, dar până să ajungă în acest punct au trecut prin multe situații tensionate. Povestea lor de dragoste a început când erau foarte tineri, perioadă în care prințul Charles i-a cerut prințului William să se despartă de Kate Middleton, având un motiv foarte bine întemeiat pentru a lua această decizie. 

Prințul Charles o simpatizează pe Kate Middleton, dar acest detaliu nu l-a împiedicat să îi propună fiului său cel mare să se despartă de actuala ducesă de Cambridge. Sfatul prințului Charles a venit după ce fiul său i-a cerut ajutorul.

Prințul Charles i-a cerut prințului William să se despartă de Kate Middleton

Înainte să se căsătorească, mai exact atunci când prințul William avea 25 de ani, acesta i-a cerut tatălui său sfatul în legătură cu relația pe care o avea cu Kate Middleton. Deși cei doi se înțelegeau foarte bine, prințul William nu se simțea pregătit pentru o posibilă căsnicie, motiv pentru care a încercat să găsească o soluție pentru situația neplăcută în care se afla.

Într-un documentar din anul 2016, Christopher Andersen a dezvăluit că prințul William a apelat la ajutorul tatălui său pentru a lua cea mai bună decizie referitoare la viața lui personală.

“William s-a dus la tatăl sau și i-a spus: Uite, am doar 25 de ani, sunt prea tânăr să mă căsătoresc. Nu vreau să fac asta acum.”, a povestit  Christopher Andersen, potrivit thesun.co.uk.

După această discuție, prințul Charles i-a spus fiului său: “Ar fi nedrept pentru tânăra domnișoară. Nu o poți încurca, așa că ar trebui să vă despărțiți.”

Ascultând sfatul tatălui său, prințul William s-a despărțit de Kate Middleton, însă separarea celor doi a durat doar câteva luni. Imediat după acest episod, cei doi s-au împăcat, iar în aprilie 2011 s-au căsătorit.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul William și Kate Middleton.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andreea Raicu a fost poreclită micuța japoneză'. Care este motivul?

Lady Gaga, fotografie emoționantă alături de mama ei. Cât de bine seamănă cele două!

Strănepotul Reginei Elisabeta face ravagii pe rețelele sociale – Cum arată cel mai sexy membru al familiei regale

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete