Întrebarea unui copil a pus-o în mare dificultate pe Kate Middleton. Ce curiozitate a avut micuțul

Oricât de inteligent și de spontan ar fi un om, întotdeauna pe undeva se va afla un copil care va ști să-i pună o întrebare încuietoare. Ducesa de Cambridge s-a confruntat recent cu o astfel de situație. Întrebarea unui copil a pus-o în mare dificultate pe Kate Middleton. Întrebarea făcea referire la obiceiurile alimentare ale Reginei Elisabeta a II-a.

Conform www.gala.fr, în cadrul unui eveniment care a avut loc marți, 15 ianuarie, la Islington, un cartier londonez, Kate Middleton a fost întrebată de o fetiță… dacă  Regina mănâncă pizza. Kate Middleton nu i-a putut satisface curiozitatea, întrucât nu avea un răspuns, lucru destul de stânjenitor pentru Ducesă.

Citeste si Cu cine s-a iubit Kate Middleton înainte de a se căsători cu Prințul William

Întrebarea unui copil a pus-o în mare dificultate pe Kate Middleton

E o întrebare excelentă… Nu știu… Chiar nu știu. Poate data viitoare când o văd, o s-o întreb“, a fost răspunsul Ducesei. Întrebarea a venit în timpul unui atelier în cadrul căruia Kate Middleton prepara… pizza alături de câțiva micuți, în grădinile comunitare din Islington (parcele de teren puse la dispoziția locuitorilor cartierului și care pot fi folosite pentru cultivarea în comun a legumelor, florilor etc. sau ca spații verzi).

Copiii au avut o mulțime de întrebări pentru invitata de la Casa Regală. Un alt micuț a vrut să știe de ce copiii Ducesei nu o însoțesc. “Sunt la școală. George este la o școală care se numește Thomas Battersea și în momentul ăsta studiază spațiul. Le-ar fi plăcut tare mult să fie și ei aici și să facă pizza cu voi. Cu siguranță se vor întrista când le voi spune că am pregătit pizza cu voi în lipsa lor“, le-a spus Kate celor mici.

Ducesa de Cambridge a jucat cartea modestiei

În cadrul acestui eveniment, Kate a jucat cartea modestiei și a venit îmbrăcată într-o jachetă de tweed kaki și în jeanși skinny kaki, iar în picioare purta ghete de piele întoarsă de culoare maro.
Imaginea afișată de Kate a fost cea a unei Altețe Regale dedicate întru-totul obligațiilor sale și care nu caută să atragă atenția asupra nivelului său de trai sau atuurilor sale fizice.
Sursa foto: hepta
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete