Cele mai sexy fețe regale. Regine și prințese care nu au respectat eticheta regală

Lookul sexy nu a fost niciodată compatibil cu eticheta regală. Cu bună-știință sau complet involuntar, unele fețe regale au reușit să demonstreze că cele două sintagme pot merge oricând mână în mână. Descoperă, în galeria foto de mai jos, care au fost cele mai sexy fețe regale de-a lungul timpului.

Codurile vestimentare ale Altețelor Regale nu sunt întotdeauna clare pentru noi, muritorii de rând. Dar ce cu siguranță știm cu toții este faptul că nu este tolerată sub nicio formă vulgaritatea. Protocolul impune numeroase limite stilistice, însă niciuna dintre acestea nu le împiedică pe regine și prințese să-și pună în valoare feminitatea.

Cele mai sexy fețe regale de-a lungul timpului

Stephanie de Monaco, spre exemplu, nu a fost foarte fidelă protocoalelor regale, iar rarele sale apariții nu au trecut neobservate. De câteva ori, fără a depăși limita vulgarității, Stephanie de Monaco a purtat ținute cu decoltee foarte generoase.
Nepoata ei, Prințesa Charlotte Casiraghi, mândra posesoare a unei siluete sculptate în cel mai armonios mod cu putință grație pasiunii sale pentru echitație, este mult mai asumată în ceea ce privește sex-appeal-ul său.
Nici măcar Kate Middleton, care joacă dintotdeauna cartea modestiei, nu și-a putut ascunde nurii atunci când vântul buclucaș a ajutat-o să recreeze celebra scenă “revelatoare” a cărei protagonistă a fost Marilyn Monroe. Vă amintiți, nu, de scena în care Marilyn, cu un zâmbet cuceritor, stătea deasupra unei guri de aerisire, filmând pentru ,,Șapte ani de căsnicie'?
Citeste si
Surse foto: hepta, northfoto
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete