Cum arăta Israela Vodovoz când avea 150 kg? Imaginea care a făcut-o celebră! A vrut să-și pună capăt zilelor din cauza obezităţii

Moartea Israelei Vodovoz a șocat lumea mondenă, iar multe vedete, care au apelat la operații de micșorare a stomacului, au început să se îngrijoreze când au aflat cauza morții afeceristei. Puțini știu că în urmă cu aproape 15 ani, Israela suferea cumplit din cauza obezității și s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate.

La acea vreme, Israela Vodovoz cântărea 150 de kilograme, așa că s-a hotărât să apeleze la o intervenție chirurgicală pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus. Mai târziu, această intervenție i-a adus moartea. În urma autopsiei, medicii legiști au concluzionat faptul că inelul gastric, pe care femeia de afaceri și l-a montat în anul 1999, s-a rupt şi a provocat o hemoragie internă. Israela Vodovoz a fost găsită moartă pe data de 9 martie, în locuinţa sa din Bucureşti.

Cum arăta Israela Vodovoz când avea 150 kg?

În tinerețe, Israela Vodovoz a fost manechin, dansatoare şi coregraf de de salsa, însă mai târziu a suferit de obezitate de gradul 3, conform click.ro. În urmă cu 5 ani, ea a povestit despre această perioadă din viața ei, la Pro TV. Pe atunci, ea a prezentat o fotografie din perioada în care avea 150 de kilograme.

„Fotografia e făcută la botezul nepoatei mele, acum 15 ani, prin 1998. Aveam 135 şi apoi am ajuns la 150, deşi în tinereţe am prezentat moda. Pe la 44-45 au început nişte schimbări hormonale la mine şi am început să mă îngraş. Am avut cam 4 ani vreo 150 de kilograme', a povestit Israela.

Un an mai târziu, afecerita a apelat la o intervenție chirurgicală, care a ajutat-o să slăbească rapid. Israela a devenit cunoscută mai întâi datorită acestei povești, ci abia apoi pentru relația pe care a avut-o cu Liviu Arteni.

„În 1999 am făcut o operaţie, în urma căreia mi-a fost pus un inel la stomac (n.r. inel gastric) şi astfel am reuşit să slăbesc. Din cauza kilogramelor, a fost un moment în care am vrut să mă sinucid. Simţeam că devin o povară pentru copiii mei', a mai spus Israela, conform sursei citate.

Inelul gastric se montează la nivelul stomacului, cu scopul de a reduce cantitatea de alimente ingerate. După intervenţie, care se realizează laparoscopic, pacientul trebuie să respecte mai multe restricţii. Mesele trebuie să fie dese, iar catitatea de mâncare trebuie să fie mică. De asemenea, dacă nu apare senzația de foame, pacientul nu trebuie să mănânce. În urma autopsiei, medicii au descoperit că Israela nu a respectat indicațiile după această intervenție, iar această neglijență i-a fost fatală.

Israela Vodovoz a murit pe 9 martie

Pe data de 9 martie, Israela Vodovoz a fost găsită fără viață în apartamentul său din București. Pe lângă hemoragia internă, se pare că afacerista avea organismul slăbit pentru că suferea de astm.

Israela a avut o relație cu Liviu Arteni, care era mai tânăr decât ea cu 22 de ani. Cei doi s-au căsătorit pe 5 iulie 2008 şi au divorţat la notar, în 2017.

Foto: click.ro, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum a reacționat Liviu Arteni după ce a aflat că Israela a murit? Sora lui a făcut declarații surprinzătoare: „A urlat și a țipat. A trăit șocul vieții lui'

Adevărul despre averea Israelei Vodovoz! Cine va moșteni locuințele afaceristei

S-a aflat de ce a murit Israela Vodovoz. Medicii legiști au spus care este rezultatul autopsiei fostei balerine

Israela Vodovoz a murit. A fost găsită în baia locuinţei sale din Bucureşti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete