Cum a reacționat Liviu Arteni după ce a aflat că Israela a murit? Sora lui a făcut declarații surprinzătoare: „A urlat și a țipat. A trăit șocul vieții lui”

Vezi pozele

Moartea Israelei Vodovoz a stârnit valuri de reacții diverse în lumea mondenă. Fostul ei soț, Liviu Arteni, nu se afla în țară atunci când afacerista și-a pierdut viața și a aflat mai târziu vestea tristă.

Sora lui Liviu a făcut mai multe mărturisiri despre felul în care acesta a reacționat, când a aflat că Israela Vodovoz a murit.

Cum a reacționat Liviu Arteni după ce a aflat că Israela a murit?

Sora lui Liviu Arteni a dezvăluit că acesta a fost de-a dreptul șocat, când a aflat că fosta lui soție s-a stins din viață, potrivit spynews.ro. În plus, se pare că Israela și Liviu au păstrat legătura chiar și după divorț, iar afacerista îi trimisese bani lui Liviu cu doar o săptămână înainte de a fi găsită moartă.

„Nu, n-am vorbit cu Liviu de când a murit Israela. Am vorbit cu sora mea din Belgia. Liviu a avut un șoc foarte puternic. Urla și țipa din toți plămânii. A trăit șocul vieții lui. Am înțeles că Liviu se află în Spania, în regiunea Alicante. Confirm că Israela dorea să se mute în Alicante alături de Liviu. Țineau legătura în permanență. Era hotărâtă să se ducă acolo pentru că era clima mai bună. Liviu a spus că nu vine în România pentru că știe că vin copiii să o înmormânteze în Israel, că nu ar avea de ce. A spus că nu vrea nimic din averea Israelei. Israela i-a trimis bani cu o săptămână înainte de a muri,' a mărturisit sora lui Liviu Arteni, pentru Antena Stars.

Astăzi a avut loc autopsia Israelei Vodovoz, iar medicii legiști de la „Mina Minovici' au dezvăluit aceasta a murit din cauza unei puternice hemoragii digestive, produsă de ruptura inelului gastric pe care îl avea în burtă.

Israela Vodovoz a murit

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în locuința ei, în noaptea de 9 martie, atunci când angajații ISU i-au spart ușa, în urma sesizării efectuate de apropiați. Prietenii ei nu au mai reușit să dea de ea de mai bine de 5 zile, pentru că aceasta nu mai răspundea la telefon. Ea suferea de astm, iar din acest motiv s-a izolat în casă.

Israela Vodovoz a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu Liviu Arteni, care este mai tânăr decât ea cu 20 de ani. Cei doi s-au despărțit în 2016, atunci când Liviu a părăsit căminul conjugal și a plecat în străinătate.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

S-a aflat de ce a murit Israela Vodovoz. Medicii legiști au spus care este rezultatul autopsiei fostei balerine

Adevărul despre averea Israelei Vodovoz! Cine va moșteni locuințele afaceristei

Israela Vodovoz a murit. A fost găsită în baia locuinţei sale din Bucureşti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete