Cum arată Carys Douglas, fiica actriței Catherine Zeta-Jones. Seamănă leit cu mama sa

Cu așa o mamă frumoasă și un tată charismatic, Carys Douglas nici nu avea cum să iasă altfel. Fiica în vârstă de 15 ani a cuplului Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas seamănă leit cu mama ei și este la fel de talentată. Iată cum arată Carys Douglas, fiica actriței Catherine Zeta-Jones.

Cum arată Carys Douglas, fiica actriței Catherine Zeta-Jones

Recent, adolescenta a apărut pe coperta unei reviste alături de mama sa. Într-un interviu pentru revista „Town& Country', Carys a vorbit despre modul în care celebritatea părinților ei i-a afectat viața. „La început eram foarte deranjată de paparazzi', a povestit adolescenta, care a mărturisit că, în copilărie, nu știa că tatăl ei este un actor celebru, fiind convinsă că este cofetar.

Nici de glumele pe seama vârstei lui Michael Douglas (73 de ani) nu a scăpat: “Unii îmi zic că a venit bunicul să mă ia de la școală“. Între Michael Douglas și soția lui este o diferență de 24 de ani.

Tânăra a mai povestit pentru sursa citată că, în urmă cu doi ani, a văzut în ziar un titlu conform căruia Michael Douglas e bolnav de cancer și urmează să moară într-o lună: “Am izbucnit în plâns. De ce nu mi-au spus părinții asta? Doar că ce scria acolo nu era adevărat“, mărturisea Carys.

Adolescenta are și un frate, Dylan Michael Douglas, care seamănă leit cu tatăl său.

Carys Douglas cântă dumnezeiește la pian

În luna martie, Catherine Zeta-Jones a dezvăluit un secret legat de fiica sa, anume acela că tânăra știe să cânte la pian. Actrița a postat pe Instagram

Mândră din cale afară, Catherine Zeta-Jones a împărtăşit cu fanii ei internauţi un detaliu despre fiica sa, Carys, în vârstă de 15 ani. Aparent, adolescenta ştie să cânte la pian destul de bine, lucru pe care nu l-a făcut public până acum. Actrița a postat pe instagram un video în care Carys își demonstrează talentul. reacțiile fanilor spun totul: „Eşti excepţională', 'Cânţi divin', 'Faci lumea mai frumoasă'.

Citește și

Cum reușesc Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones să aibă o căsnicie perfectă?

Actori sexy la 70 plus. Care e secretul lor?

Kirk Douglas, secretul celor 100 de ani de existenţă

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete