Cum reușesc Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones să aibă o căsnicie perfectă?

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au o căsnicie perfectă și după 18 ani de relație, cei doi reușesc să se înțeleagă foarte bine, să comunice și să rezolve rapid micile neînțelegeri. Într-un interviu acordat jurnaliștilor prezenți la decernarea Globurilor de Aur, Michael Douglas a dezvăluit care este secretul unui mariaj fericit.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au fost prezenți la ceremonia decernării Globurilor de Aur, actorul câștigând trofeul pentru cel mai bun actor într-un serial de comedie/ musical pentru rolul din “The Kominsky Method”. Celebrul cuplu a fost în centrul atenției, iar gesturile lor tandre au putut fi observate de către toți cei prezenți, ceea ce i-a făcut pe jurnaliști să se întrebe cum reușesc cei doi actori să se înțeleagă atât de bine și să aibă o căsnicie fericită.

Cum reușesc Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones să aibă o căsnicie perfectă?

Sunt căsătoriți de 18 ani, între ei există o diferență de vârstă de 25 de ani, dar cu toate acestea, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones reușesc să aibă o căsnicie perfectă. Mulți s-au întrebat care este secretul lor și care sunt lucrurile pe care le fac pentru ca relația lor să treacă testul timpului.

Întrebat de jurnaliștii de la People care este secretul căsniciei perfecte, Michael Douglas a dezvăluit detaliile care au făcut ca mariajul cu Catherine Zeta-Jones să fie unul reușit.

“Am sărbătorit recent cea de-a 18-a aniversare și pe lângă dragostea adevărată care continuă să crească, cred că faptul că facem parte din aceeași industrie ne-a ajutat să înțelegem ce se întâmplă. A fost minunat ca ea să fie aici în seara asta și să trăim un lucru pe care partenerul îl înțelege perfect și știe prin ce treci. Bucuria căsniciei mele cu Catherine și faptul că am avut copiii într-un moment din viața mea în care cariera nu s-a dezvoltat mi-a permis să petrec mai mult timp și să mă bucur de familia mea.”, a spus Michael Douglas, potrivit people.com. 

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cine este noua iubită a lui Jim Carrey? Cei doi au pășit împreună pe covorul roșu

Thalia a dezvăluit cum reușește să arate perfect la 47 de ani. Uite care este secretul vedetei

Meghan Markle l-a schimbat pe Prințul Harry şi l-a îndepărtat de fratele său

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete