Iulia Gorneanu: “Acum 2 ani, teoretic, trebuia să mor”


Iulia Gorneanu este o femeie frumoasă, atât la interior, cât și la exterior. Iulia Gorneanu: “Acum 2 ani, teoretic, trebuia să mor”.

Crede cu tărie în ceea ce iubește, se dedică total în ceea ce îi place și reușeste cu succes să scoată la lumină valorile demult uitate. Gingășia este trăsătura care o caracterizează pe Iulia Gorneanu.

Cu o voință cum rar mai întâlnești, Iulia duce o luptă pentru promovarea identității românești și a valorilor tradiționale de mai bine de 20 ani.

Iulia Gorneanu este una dintre femeile care duc mai departe “stilul Regina Maria”, motiv pentru care revista Avantaje a decis să o premieze în acest an.

Iulia Gorneanu a câștigat premiul Femeia Anului 2018 la categoria Promovarea Identității Românești și a Valorilor Tradiționale.

Iulia Gorneanu: “Acum 2 ani, teoretic, trebuia să mor”

În cadrul unui interviu exclusiv, Iulia Gorneanu și-a deschis sufletul și ne-a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei, atunci când a avut de dus o luptă cu propria viață.

“Faptul că acum doi ani a fost să rămân printre voi, a fost un semn că nu am de ce sa renunț niciodată. Deci acum 2 ani, teoretic, trebuia să mor. Faptul că după un transplant de ficat creativitatea mea și proiectele mele parcă au înflorit… este…

Vreau să încurajez toate femeile care trec prin probleme de sănătate majoră, care trec prin situații cutremurătoare… totul se întâmplă cu un sens, iar acel sens poate fi FERICIREA lor”, ne-a mărturisit Iulia

În materialul video de mai sus, Iulia Gorneanu ne-a spus ce înseamnă să fii un bun român, ce i-ar spune lui Dumnezeu dacă l-ar întâlni, dar și planuri are pentru anul acesta. Merită să dai play! 🙂

 

Iulia Sandu

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete