Actori sexy la 70 plus. Care e secretul lor?

Bărbați sexy la 70 PLUS

Au peste 70 de ani, dar anii care s-au scurs peste ei le-a sporit farmecul și carisma. Ne întrebăm, și pe bună dreptate, de ce femeile nu beneficiază de ajutorul nesperat oferit de Mama Natură odată cu trecerea timpului? Iată trei actori sexy la 70 plus. Care e secretul lor?

Michael Douglas este unul din monștri sacri de la Hollywood. Are 73 de ani și în curând o să-l vedeți într-un rol magnific în Ant-Man (Omul-Furnică). Este căsătorit de 18 ani cu actrița Catherine Zeta-Jones (48 de ani), cei doi soți fiind născuţi în aceeaşi zi, pe 25 septembrie, dar la o distanță de 25 de ani. A strălucit la propriu în filme precum “Fatal Attraction”, “Basic Instinct”, “Disclosure”, “The Sentinel”, iar Gordon Gekko din “Wall Street” a rămas printre cele mai memorabile roluri. Întrebat cum se menține în formă la venerabilă vârstă, actorul a răspuns cu nonșalanță: Eu sunt un dinozaur. Dar totul i se datorează soției mele. Arăt bine la vârsta mea pentru că îmi iubesc profesia și soția.

Sylvester Stallone la cei 71 de ani e departe de imaginea unui bunicuț. A fost unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Fotografia din imagine este făcută de paparazzi la începutul acestei luni. La peste 70 de ani, Sylvester Stallone și-a păstrat alura de soldat din forțele speciale gata oricând să intervină și să salveze el singur situația. Fanii din România îi spun Rambo sau Rocky, după rolurile legendare care se identifică deja cu omul dincolo de camera de filmat. Încasările acestor filme au fost atât de mari încât ar fi putut cu ușurință crea rețele de apă și canalizare în multe state din lumea a treia. Conform unui sondaj de opinie realizat la nivel internațional, Rocky se află în topul celor mai populari eroi de film, alături de Indiana Jones și James Bond.

Al Pacino a scris istorie cu rolurile sale, multe dintre ele ar putea fi studiate la Universitățile de Artă Cinematografică. Când se încruntă, se agită, se enervează, șoptește timbrat, dansează, se uită fix în ochii noștri, apoi zâmbește ironic și-ți dai seama că e genial. Puține sunt filmele care nu s-au soldat cu ovații din partea Academiei Americane de Film, iar rolurile sale din Nașul, Scarface, Serpico, Parfum de femeie ar trebui scrise cu litere de aur în istoria cinematografiei contemporane. Deși Al Pacino nu a fost un ascet, a fumat, a consumat alcool și s-a situat mai mereu la limita de jos a echilibrului, reușește la cei 78 de ani să ne impresioneze cu fizicul său. Care e secretul acestor actori peste care trecerea timpului se pare că nu-și pune amprenta?

Florentina Mușat

foto: Hepta

Citește și:

Frumoasa actriță din Melrose Place a ajuns o epavă. Alcoolul și drogurile au dus-o la marginea prăpastiei

Anca Serea are o siluetă de vis, chiar și după cinci sarcini! Ce mănâncă în fiecare zi pentru a arăta așa: „Am învățat să fiu strictă cu mine'

Keo, topit după fetița lui. Declarații emoționante la 6 luni de la momentul în care a devenit tată

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete