Kirk Douglas, secretul celor 100 de ani de existenţă

kirk-douglas-si-anne-buydens

kirk-douglas-si-anne-buydens

Peste două zile, pe 9 decembrie, renumitul actor Kirk Douglas va împlini venerabila vârstă de 100 de ani. Clar nu de la el a preluat mai tânărul său fiu, Michael Douglas faptul de a se căsători cu o femeie mult mai tânără ca el, actriţa Catherine Zeta-Jones. Spunem asta pentru că cea care i-a fost alături binecunoscutului actor Kirk Douglas are 97 de ani şi se numeşte Anne Buydens.

actorii-kirk-douglas-si-anne-buydens

Potrivit adevărul.ro, întrebat care este secretul faptului că a ajuns la această vârstă, Kirk a răspuns pentru revista „Closer că nu are un secret anume care l-a ajutat să ajungă la aceşti ani ci dragostea împărtăşită pe care o trăieşte de 63 de ani i-a fost cu adevărat benefică, efectele după cum observaţi se află în găsirea sufletului pereche, căci puţine persoane se pot mândri cu această şansă.

Citeşte şi Sophia Loren face furori la 82 de ani

Viaţa marelui Kirk Douglas

A venit pe lume în America, oraşul Amsterdam din New York  în anul 1916, pe 9 decembrie, într-o familie de evrei care emigraseră din fostul bloc comunist rus, din Chavusy, regiunea Mogilev, acum Republica Belarus.

A fost botezat Issur Danielovitch. Micul Issur care a devenit mai târziu celebrul actor, regizor, producător şi scriitor, Kirk Douglas, a mai avut încă şase surori.

Conform wikipedia.org, unchiul din partea tatălui, Demsky, emigrase înaintea părinţilor micului viitor actor şi aceştia din urmă au decis să preia numele de familie al fratelui. Astfel micul evreu a început de atunci să se numească Izzy Demsky.

De-a lungul vieţii a jucat în peste 90 de filme dintre care menţionăm:

  • The Strange Love of Martha Ivers (1946)
  • Champion (1949)
  • Young Man with a Horn (1950)
  • The Bad and the Beautiful (1952)
  • Lonely Are the Brave (1962)

Cărţi scoase de Kirk Douglas

Dintre cărţile scrise de Douglas senior enumerăm:

  • The Ragman’s Son
  • Dance With the Devil
  • The Gift
  • Let’s Face It: 90 Years of Living, Loving, and Learning
  • I Am Spartacus!: Making a Film, Breaking the Blacklist

Kirk Douglas, mare blogger

Potrivit aceleiaşi surse, se spune că aproape centenarul actor, Kirk Douglas este un împătimit al scrisului pe blog unde a scris o perioadă pe MySpace apoi postările sale au fost găzduite de cei de la Huffington Post.

Citeşte şi Carmen DellOrefice, model la 85 de ani

Sursa foto: northphoto.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri