Sandra Bullock a fost hărțuită sexual. Detalii despre experiența traumatizantă trăită de actriță

O mulțime de femei ajung să devină victimele hărțuirii sexuale, însă un număr foarte mic dintre acestea își fac curaj să vorbească public despre acest subiect. De temă că vor fi judecate de către cei din jur sau că vor fi acuzate că se victimizează și prezintă lucrurile într-un mod exagerat, doamnele și domnișoarele aleg să ducă în tăcere această povară.

Odată ce subiectul abuzurilor sexuale a devenit tot mai des abordat la Hollywood, nume mari ale cinematografiei au dezvăluit experiențele traumatizante prin care au trecut. Fie că au fost hărțuite în copilărie, fie că acest lucru s-a întâmplat la începutul carierei, multe actrițe au ales să nu vorbească despre acest lucru, făcând publice aceste informații la distanță de câțiva ani.

Sandra Bullock a fost hărțuită sexual

Sandra Bullock este o altă actriță care a fost victima hărțuirii sexuale. Într-un interviu acordat recent, actrița americană a dezvăluit că totul s-a întâmplat în adolescență, la vârsta de 16 ani. Întrebată de ce nu a făcut aceste dezvăluiri imediat după ce a trăit această experiență, Sandra Bullock a mărturisit că i-a fost teamă de reacția oamenilor și că în acea perioadă nu ar fi fost crezută dacă ar fi povestit cele întâmplate, potrivit agerpres.ro.

Actrița Sandra Bullock este o susținătoare a campaniilor #MeToo şi Time’s Up, aceasta donând  500.000 de dolari în contul mişcării Time’s Up.

“E uşor să donezi bani unor persoane care sunt incredibil de curajoase şi deschise. Însă Time’s Up nu este doar despre actori, este despre fiecare mamă singură care a fost abuzată, intimidată şi hărţuită sexual şi care încearcă doar să trăiască în siguranţă în fiecare zi. Îmi place şi asociaţia All Raise, care a încheiat un parteneriat cu Time’s Up pentru a reduce ecartul existent în ceea ce priveşte finanţarea femeilor şi minorităţilor în industria tehnologiei. Este datoria noastră să facem tot ce putem pentru a ajuta. Pot să spun cu certitudine că nu există nicio persoană pe care să o cunosc şi care să nu fi trecut printr-o anumită formă de hărţuire sau care să nu cunoască pe cineva care a trecut prin aşa ceva. Pentru mine s-a întâmplat când aveam 16 ani. Ajungi să te simţi aproape paralizat şi să te întrebi: ‘Oare mă va crede cineva?’. În acele vremuri? Nu. Până de curând, victima era aceea care se simţea ruşinată, nu agresorul. Însă, prin intermediul unor evenimente precum ‘March For Our Lives’ putem să participăm la proteste paşnice şi să folosim puterea pe care o deţine mass-media. Acum putem să ne creştem copiii pentru ca ei să devină neînfricaţi. Cel puţin, eu sper că îmi cresc copiii în acest fel”, a spus actrița, într-un interviu pentru revista InStyle.

Chiar dacă nu a explicat cu exactitate ce s-a întâmplat în adolescență, actrița a mărturisit că experiența a fost una cu adevărat traumatizantă și că i-a schimbat viața. În plus, aceasta a vorbit și despre amploarea acestui fenomen, declarând că a întâlnit o mulțime de persoane care au fost victimele hărțuirii sexuale.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Sandra Bullock.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Draga Olteanu Matei a fost internată de urgenţă în spital. În ce stare se află marea actriță

Gabriela Cristea, dezvăluiri despre noua emisiune: „Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii' Cum se numește și când va începe

Tatăl Deliei a ajuns de urgență la spital! I-a fost extirpat un rinichi: „A fost o tumoră acolo, aşteptăm rezultatul biopsiei!'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete