Draga Olteanu Matei a fost internată de urgenţă în spital. În ce stare se află marea actriță

Vești cutremurătoare despre Draga Olteanu Matei. Marea a internată de urgenţă în spital, la Piatra Neamț. Actrița în vârstă de 84 de ani a trecut prin momente grele și s-a simțit rău în ultima perioadă.

Din acest motiv a avut nevoie de atenta supraveghere a medicilor. Draga Olteanu Matei este internată în spital încă de duminică, 29 aprilie, conform dcnews.ro.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Neamţ, dr. Burghelea Daniela, a confirmat faptul că actriţa se află în continuare internată în spital. Acesta a refuzat însă să dea mai multe detalii despre starea de sănătate a actriței.

Recent, s-a speculat faptul că actrița ar suferi de pancreatită, o afecțiune gravă a pancreasului.

Draga Olteanu Matei a fost internată de urgenţă în spital

Draga Olteanu Matei a absolvit Institutul de Arta Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale', în anul 1956. În luna septembrie a aceluiași an a debutat în piesa „Ziariștii', Alexandru Mirodan.

De-a lungul carierei sale a jucat în mai multe piese de teatru. „Coana Chirița' dupa Alecsandri, pentru care a scris și un scenariu de film în două serii (Coana Chirita – 1986 si Chirita la Iasi 1987), „Gaitele' de Kiritescu (1977), „Caruta cu paie' de Mircea Stefanescu, „Hagi Tudose' de Barbu Stefanescu Delavrancea, „Domnisoara Nastasia' de G.M. Zamfirescu, „Pisica in noaptea de Anul Nou' de D.R. Popescu, „Autorul e in sala' de Ion Baiesu etc.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Draga Olteanu Matei împlinește astăzi 84 de ani, dar trăiește cu o mare suferință în suflet

Cum arată Lizuca din Dumbrava minunată', la aproape 37 de ani de la lansarea filmului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati