Brigitte Macron, declarații incredibile despre viața Melaniei Trump la Casa Albă: “Nu poate face nimic”

Emmanuel Macron și soția acestuia, Brigitte Macron, au mers de curând într-o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, prilej cu care s-au întâlnit cu Donald Trump şi Melania Trump. După mai multe zile petrecute împreună, Brigitte Macron și-a făcut o părere despre ceea ce se întâmplă cu adevărat la Casa Albă și a făcut declarații incredibile despre Melania Trump.

Viața Melaniei Trump la Casa Albă pare una lipsită de griji și la care orice femeie ar visa, dar chiar dacă totul pare perfect, în realitate, aceasta trebuie să țină seama de o mulțime de restricții. Întoarsă din vizita oficială, Brigitte Macron a dezvăluit mai multe informații despre Melania Trump, făcând o scurtă comparație între ceea ce se întâmplă în Franța și situația din America.

Brigitte Macron, declarații incredibile despre viața Melaniei Trump la Casa Albă

Zilele petrecute în compania Melaniei Trump au făcut-o pe Brigitte Macron să descopere o cu totul altă latură a acesteia. Mai exact, prima doamnă a Franței a mărturisit că Melania Trump este o companie excelentă și că s-au distrat împreună.

“Avem același simț al umorului, râdem mult împreună”, a spus Brigitte Macron, potrivit theguardian.com

Cu toate că a catalogat-o pe Melania Trump ca fiind o fire deschisă și cu simțul umorului, Brigitte Macron a vorbit într-un interviu pentru publicația Le Monde și despre interdicțiile pe care aceasta trebuie să le respecte la Casa Albă. Dacă Brigitte Macron este liberă se se plimbe pe străzile Parisului ori de câte ori are ocazia, nu același lucru se poate spune despre Melania Trump. Prima doamnă a Franței a dezvăluit că Melania Trump nu poate face aproape nimic și că îi sunt impuse o mulțime de limite.

“Nu poate face nimic. Nici nu poate să deschidă o fereastră la Casa Albă. Nu poate ieși afară. E mult mai constrânsă decât mine. Eu merg în fiecare zi la Paris.”, a mai adăugat Brigitte Macron.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Brigitte Macron și Melania Trump.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Anamaria Prodan, prima apariție TV după moartea Ionelei Prodan: „Când formez numărul, îmi dau seama că nu mai e. Vorbesc cu ea. Vorbesc cu tabloul'

Adelina Pestrițu și iubitul ei, Virgil, au ales numele pentru fetița lor: „După seri întregi petrecute pe internet în căutarea numelui pentru micuță, am căzut de comun acord'

Așteptarea a luat sfârșit. Prințul William și Kate Middleton au dezvăluit numele celui de-al treilea copil

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete