Susan Schneider, văduva lui Robin Williams, dezvăluiri despre actor: „Umorul său era ca o armă secretă”

Cu performanțele sale remarcabile din “Doamna Doubtfire” și “Hook”, Robin Williams a devenit o figură îndrăgită atât de copii, cât și de adulți. Dar Williams a fost mai mult decât un actor extraordinar. A fost, de asemenea, o persoană admirabilă și un soț minunat pentru soția sa.

Când a murit, lumea a fost șocată, la fel ca și soția sa, Susan Schneider. Iată toate etapele frumoasei lor idile, prețuind forța unei iubiri care va dăinui dincolo de granițele dispariției actorului.

Robin Williams fusese deja căsătorit de două ori înainte de a o întâlni pe Susan Schneider, având un copil din prima căsătorie și doi din cea de-a doua. Chiar dacă a avut 2 căsnicii nereușite, acest lucru nu l-a împiedicat să caute din nou dragostea adevărată. Iar acest lucru s-a întâmplat în 2007, când Schneider s-a oprit la un Apple Store local și a întâlnit un tip care avea să îi devină în cele din urmă soț și companion iubitor.

„Am intrat și am văzut acest bărbat și m-am gândit: <>. Apoi, la ieșire, m-am uitat din nou la el, iar el îmi zâmbea și ceva în mine mi-a spus: <>. Purta haine de camuflaj, așa că l-am întrebat: <<Îți stă bine cu echipamentul ăla de camuflaj?>>. Iar el a spus: <>“, a declarant văduva actorului, scrie Bright Side.

Susan Schneider și Williams s-au căsătorit la 4 ani de la prima lor întâlnire. Cea de-a treia (și ultima) nuntă a actorului a avut loc pe 22 octombrie 2011, iar la scurt timp după aceea s-au mutat în Marin County împreună cu copiii lui Schneider. Deși etapele inițiale ale căsniciei au fost pline de dragoste și fericire, primele provocări au apărut în anii de după nuntă.

Cum Williams a început să prezinte simptome ciudate, a fost nevoie de o terapie serioasă. Schneider a avut grijă de soțul ei, nu l-a lăsat niciodată să plece și i-a fost alături la fiecare pas al acestei perioade. Cu toate acestea, disconfortul a fost doar începutul unei lungi liste de simptome care, la prima vedere, păreau fără legătură, dar care, în cele din urmă, s-au dovedit a fi indicatori ai unei tulburări cerebrale în creștere pentru Williams.

„Era foarte neobișnuit pentru Robin să fie atât de paranoic. Și acesta a fost începutul acestei secvențe de 10 luni de simptome din ce în ce mai numeroase”, a declarat Schneider, descriind starea de sănătate a răposatului ei soț, mai scrie sursa citată.

Susan Schneider a remarcat adesea cum era să fie căsătorită cu un tip care, prin comedia sa, a atins sufletele a milioane de oameni. Ea a precizat că el era doar un tip obișnuit acasă, dar a vorbit și despre toate activitățile pe care le făceau împreună și care le dădeau timp să se apropie.

Viața lor împreună nu era monotonă și, după cum remarca Schneider, “Lui Robin și mie ne plăcea să mergem împreună la muzee. El era un mare pasionat de istorie, așa că el aducea partea de istorie, iar eu aduceam partea de artă, și ne dublam distracția”. Ea a explicat: “Oamenii presupun că bărbatul care era pe scenă era cel care era acasă, iar eu vreau să fie clar: nu m-aș căsători niciodată cu cineva de genul ăsta”.

„Acesta a fost un om incredibil de bogat, profund și versat în atât de multe lucruri despre umanitate și cultură, iar umorul său era ca o armă secretă”, a explicat Schneider, lăudându-și soțul drag. „Erau atât de multe momente când vedea că cineva avea nevoie de un ajutor și atunci injecta un pic de umor în modul potrivit pentru a face diferența”.

La aflarea veștii decesului lui Williams în 2014, întreaga lume a izbucnit în durere. Toată lumea îl adora și îl admira, nu doar pentru calitățile sale actoricești, ci și pentru spiritul său blând. Schneider și-a exprimat durerea pentru dispariția soțului ei în acea dimineață, declarând: “În această dimineață, mi-am pierdut soțul și cel mai bun prieten, în timp ce lumea a pierdut unul dintre cei mai iubiți artiști și cele mai frumoase ființe umane”.

Schneider a avut inima frântă când acesta a murit și a trebuit să se confrunte cu durerea ei și cu presupunerile publice din jurul acesteia. Cu toate acestea, ea și-a dovedit puterea și devotamentul față de soțul ei în mai multe ocazii, dorind să-i onoreze memoria și să sensibilizeze publicul cu privire la boala sa mintală.

Schneider și-a amintit că a avut o discuție cu Williams și a explicat: “Discutasem despre ceea ce ne doream să ne lăsăm moștenire în viață și, fără să piardă o clipă, Robin a spus: <>”.

Schneider a fost persoana care i-a stat alături în fiecare moment dificil din viața lui Williams, adorându-l necondiționat. Chiar și acum, la 9 ani de la dispariția lui, ea îi simte existența peste tot. “…Robin încă mai apare atunci când am nevoie de el. Dar când nu este acolo, mă gândesc la prietenul meu, la dragostea mea, și îmi lipsește.”

Acest tip de iubire nu se termină neapărat, ci devine mai puternică în timp. Williams a avut un impact semnificativ asupra vieții lui Schneider și, după cum a spus ea, “a fost cea mai mare dragoste pe care am cunoscut-o vreodată”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete