Cum arată astăzi celebrul Cesar Evora? Transformarea actorului este spectaculoasă!

Cesar Evora este unul dintre cei mai cunoscuți actori de telenovele și chiar dacă a interpretat în principal roluri negative, acesta a reușit să câștige admirația publicului.

Chiar dacă majoritatea oamenilor îl cunosc pe Cesar Evora din telenovele, puțini știu că înainte de a se muta în Mexic, în anul 1990, actorul a jucat și în câteva filme în Cuba, acolo unde s-a și născut. Cu toate acestea, actorul a devenit celebru după ce i-a dat viață personajului Marcelo Romero Vargas, în telenovela “Corazón salvaje”. De atunci, Cesar Evora a jucat în nenumărate seriale de televiziune și a câștigat o mulțime de premii.

Cum arată astăzi celebrul Cesar Evora?

Duritatea actorului și trăsăturile acestuia au făcut ca foarte multe femei să suspine după el și să îl urmărească cu sufletul la gură în telenovelele în care interpreta diferite roluri. La 58 de ani, Cesar Evora afișează în continuare imaginea unui bărbat puternic, chiar dacă trecerea anilor și-a pus amprenta asupra lui. Barba deasă și părul ușor grizonat fac ca transformarea actorului să fie una spectaculoasă, iar noul look i se potrivește de minune.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată astăzi Cesar Evora.

Foto: facebook

Citește și:

Mesajul emoționant publicat în această dimineață de fostul principe Nicolae. Ce i-a transmis Alinei Binder?

Cum arată astăzi Barbara Mori? Celebra actriță de telenovele este complet schimbată

Cum arată azi Jack Scalia, charismaticul polițist Nick Bonetti din serialul „Tequila și Bonetti'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete