Cum arată azi Jack Scalia, charismaticul polițist Nick Bonetti din serialul “Tequila și Bonetti”

Cum arată azi Jack Scalia, charismaticul polițist Nick Bonetti din serialul “Tequila și Bonetti”

În anii ’90, polițistul Nick Bonetti reușea să fascineze cu mare ușurință, în egală măsură, doamnele și domnii. Charisma și aventurile lui nu puteau fi trecute prea ușor cu vederea nici de sexul feminin, nici de cel masculin. 

Nick Bonetti este un detectiv newyorkez care, după comiterea unei gafe, e trimis în cealaltă parte a Americii, în California. Aici, e silit să facă echipă cu câinele polițist Tequila, un partener de nădejde. Tequila, un frumos exemplar din rasa Dog de Bordeaux, a fost motivul pentru care mulți copii au adorat acest serial.

Citește și Cum arată azi Katharina Bohm, interpreta frumoasei Nane din serialul „Moștenirea familiei Guldenburg'

Viața lui Jack Scalia

Jack Scalia s-a născut pe 10 noiembrie 1951 în Brooklyn, New York, din descendenți italieni și irlandezi. Numele său real este Giacomo Tomaso Tedesco. După ce părinții lui au divorțat iar mama lui s-a căsătorit, numele său de familie a devenit Scalia.

În liceu, a fost pasionat de sport, practicând trei sporturi și fiind selecționat în echipa de baseball Montreal Expos ca prinzător. După o accidentare gravă, a fost nevoit să renunțe la sport și a început să fie atras de cinematografie. Cele mai cunoscute producții cinematografie în care a apărut sunt serialele “Remington Steele”, “Dallas” sau “Tequila and Bonetti”.

Citește și Cum arată astăzi Barbara Mori? Celebra actriță de telenovele este complet schimbată

Charismaticul actor a avut două mariaje eșuate

Jack Scalia a fost căsătorit de două ori, dar niciunul dintre cele două mariaje nu a rezistat. Prima sa soție a fost modelul Joan Rankin, iar cea de-a doua – Karen Baldwin, câştigătoarea “Miss Universe” din anul 1982, cu care are două fete, Olivia şi Jacqueline.

“Polițistul Nick Bonetti”, probleme serioase cu legea

În 2012, actorul a avut probleme cu legea. Acesta a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles, după ce i-a fost descoperită în bagajul de mână un pistol de calibrul nouă milimetri. Arma a primit-o cadou de la fostul primar al New York-ului. A fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 10.000 de dolari.

Citește și Fotografii de colecție cu Roxana Ciuhulescu. Uite cum arăta vedeta la 18 ani

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete