Cum arată acum actrița care o interpreta pe Xena, prințesa războinică? Făcea furori în anii 90’ când o urmăreau la televizor milioane de oameni din toată lumea

O mulțime de oameni din întreaga lume au urmărit celebrul serial „Xena, Prințesa războinică', care a făcut furori la vremea lui. Primul episod a fost lansat pe data 4 septembrie 1995, iar ultimul episod a fost difuzat pe 18 iunie 2001. A fost filmat în Noua Zeelandă și a avut 6 sezoane.

Serialul „Xena, Prințesa războinică' a avut un succes nebun în toată lumea și a fost urmărit de milioane de oameni și în România, în perioada anilor 90. Producția a fost creată de John Schulian și Robert G. Tapert, iar rolurile principale au fost interpretate de Lucy Lawless și Renee O’Connor.

Fără îndoială, cea mai sexy apariție din această producție a fost Xena, Prințesa Războinică, prin atitudinea sa luptătoare, dar și prin silueta de invidiat, pusă în valoare de costumația pe care o purta în serial.

Cum arată acum actrița care o interpreta pe Xena, prințesa războinică?

În prezent, actrița care a dat viață acestui celebru personaj, Lucy Lawless, are 50 de ani și este schimbată complet. A jucat multe roluri importante la viața ei, însă cu siguranță Xena a fost rolul care a ajutat-o să devină celebră pe întreg globul.

Cum era și firesc, anii au trecut, iar Lucy Lawless nu mai arată deloc după cum o știau oamenii în serial. A renunțat la părul șaten închis, iar acum este blondă. De asemenea, nu mai poartă nici părul lung cu breton, iar timpul a lăsat câteva urme pe chipul ei.

Pentru a vedea cum arată, astăzi, actrița care a interpretat-o pe Xena, Prințesa războinică, în anii 90, deschide galeria foto de mai sus!~

Foto: hepta.com, northfoto.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Fuego nu a avut mereu o viață ușoară! Mulți nu știu că a trăit ani de zile în sărăcie: „Nu m-a ajutat nimeni. Trăiam de pe o zi pe alta'

Ce spune Feli despre bărbatul care i-a cucerit inima? Dezvăluiri despre povestea de iubire pe care o trăiește

Ce poreclă a primit Meghan Markle din partea prințului Charles?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete