Ce poreclă a primit Meghan Markle din partea prințului Charles?

Ce poreclă a primit Meghan Markle din partea prințului Charles

Meghan Markle a intrat de curând în familia regală britanică și chiar dacă au existat zvonuri potrivit cărora prezența ei nu ar fi fost agreată de toată lumea, legătura apropiată pe care o are cu fiecare membru în parte dovedește contrariul. Nu doar că este apreciată de familia regală, dar există surse care afirmă că Meghan Markle a primit și o poreclă din partea prințului Charles. 

Meghan Markle a reușit să le câștige încrederea celor din familia regală britanică, aceasta integrându-se rapid și participând la evenimentele oficiale. Ducesa de Sussex are o relație foarte bună cu socrul ei, prințul Charles, lucru care a putut fi observat și în momentul în care acesta a acceptat să o conducă la altar în ziua nunții.

Ce poreclă a primit Meghan Markle din partea prințului Charles?

Meghan Markle și prințul Charles se înțeleg foarte bine, iar surse apropiate familiei regale britanice mărturisesc că ducesa de Sussex a primit și o poreclă din partea prințului Charles. Mai exact, acesta își alintă nora spunându-i “Tungsten”, potrivit dailymail.co.uk.

“Prințul Charles o admiră pe Meghan pentru forța ei și pentru că are coloană vertebrală, iar acest lucruri i le transmite și lui Harry, care are nevoie de o persoană de tip tungsten în viața sa, deoarece el este un pic cam moale.”, a afirmat o sursă apropiată familiei regale britanice.

Prințul Charles nu a ales în mod întâmplător această poreclă. “Tungsten” este, de fapt, un metal foarte rezistent. Chiar dacă nu este un alint tocmai obișnuit, prințul Charles a vrut să scoată în evidență cât de puternică și dură este Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce spune fiica lui Brigitte Macron despre relația mamei sale cu Emmanuel Macron?

Laura Cosoi, detalii emoționante despre momentul în care a devenit mamă. Cum a ales numele fetiței?

Meghan Markle, pusă în dificultate în timpul vizitei alături de regina Elisabeta a II-a. Ce s-a întâmplat?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete