Ajunsă la 63 de ani, Marinela Chelaru regretă că nu are copii: „Trebuiau făcute niște investigații, dar nici eu nu m-am dus să văd care a fost problema”

Marinela Chelaru se mândrește cu o carieră de peste 40 de ani în actorie. Acum, actrița e la pensie, se confruntă și cu probleme financiare și cu probleme de sănătate. Într-un interviu pentru Fanatik, ea a vorbit despre viața sa, dar a și mărturisit care e marele ei regret.

Marinela Chelaru e căsătorită de ani de zile cu Adrian Cula. Înainte să devină actriță, ea a lucrat în învățământ, ca educatoare, și atunci și-a dat seama cât de mult iubea copiii. Din păcate, nu a reușit să devină mamă, acesta e marele ei regret.

„Regretul meu este că nu am dat naștere unui copil, mi-aș fi dorit foarte mult. Înainte să ajung la facultate eu am fost educatoare și îmi plac foarte mult copiii. Am crescut copiii și a fost o perioada superbă și o lume superbă cu sufletele alea curate care veneau la mine și mă strângeau în brațe.

Nu pot să uit și îmi vine să plâng de fiecare dată când îmi amintesc acest lucru. Îmi este dor tare de acea perioadă și am niște amintiri superbe', a spus vedeta pentru Fanatik.

Întrebată dacă și-ar fi dorit să schimbe ceva la viața ei, Marinela Chelaru recunoaște că i-ar fi plăcut să facă mai multe investigații, tratamente la tinerețe pentru a rămâne însărcinată. „Nu vreau să fac nicio modificare la viața mea. Dacă Dumnezeu a vrut așa și așa a considerat el că trebuie să se întâmple înseamnă că știe el de ce, inclusiv de ce nu mi-a dat copii. Sora mea are doi copii mari care la rândul lor au și ei copii, dar uite că mie nu mi-a dat Dumnezeu.

Trebuiau făcute niște investigații, dar nici eu nu m-am dus să văd care a fost problema. Dacă am văzut că nu pot să am copii pe cale naturală, am zis las-o așa, din păcate nu m-am dus să vad de ce. Eu fiind educatoare am trăit între femei care se chinuiau foarte mult să facă copii, cu tratament, și le era destul de rău și nu am vrut să mă duc să mă caut. Dacă Dumnezeu nu mi-a dat așa, n-am mai făcut niciun demers', a mai zis actrița, care trăiește cu o pensie de 1.400 de lei pe lună.

marinela-chelaru-nu-are-copii-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Nu îi e ușor, dar nici nu se plânge. „Ce să mai zic, nu vreau să mă vait, știi că oamenii vorbesc și cârcotesc, ce să mai zic, asta e pensia pe care am scos-o după 40 de ani de muncă.

Și aici trebuie să fac niște investigații să văd dacă se poate face ceva. Noroc de mine că îl am pe soțul meu, că altfel nu îmi ajungeau banii pentru nimic. Suntem de 40 de ani împreună și avem o relație specială. Nu știu ce m-aș fi făcut fără el', a încheiat actrița.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete