Cum a slăbit Lino Golden, “Faimosul” de la “Survivor Romania”, 30 de kilograme

Lino Golden face parte din echipa “Faimoșilor” și este un tânăr foarte ambițios, care a câștigat rapid simpatia celor care urmăresc emisiunea “Survivor” de la Kanal D. Tânărul de 22 de ani a povestit că, în urmă cu câțiva ani, ajunsese la 100 kg. Odată atinsă această cifră, “Faimosul” a decis să ia măsuri. Și iată cum a slăbit Lino Golden 30 de kilograme.

Potrivit kanald.ro, Lino Golden, pe numele său real Radu Cârstea, și-a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie pentru ca deja la adolescență să îmbrățișeze o carieră artistică în muzica rap. Gen muzical care, de altfel, i-a adus și celebritatea. Pe acest drum, mentor i-a fost Alex Velea. Și tot Velea a fost cel care l-a motivat să slăbească.

Cum a slăbit Lino Golden 30 de kilograme

Lino Golden a rememorat momentele dificile prin care a trecut de-a lungul timpului, pe un loc fruntaș aflându-se lupta sa cu obezitatea. Avea doar 16 ani când atinsese cifra 100: La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că trebuie să slăbesc. Țin mine că Alex Velea mi-a spus că nu mă va mai ajuta să slăbesc când m-a prins că nu mă țineam de dietă cu adevărat. Acela a fost momentul când am devenit foarte serios în această privință. Primul lucru pe care am început să îl fac a fost acela de a alerga în parc, însă după două minute mi s-a făcut rău și eram pe punctul de a chema ambulanța. Atât dieta pe care o țineam, cât și sportul intens m-au ajutat să slăbesc foarte mult. După prima lună, diferența s-a văzut, atât în oglindă, cât și pe cântar; am reușit să slăbesc  10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme', a povestit Lino Golden pentru sursa citată.
Dar deși a reușit să ajungă la o greutate optimă, nu a putut-o menține o perioadă prea lungă, întrucât a venit bacul. Stresul acumulat în perioada pregătitoare și în cea a examenului de bacalaureat și-a spus cuvântul, astfel că artistul a pus la loc jumătate din kilogramele pierdute. Însă nici de această dată Lino nu s-a dat bătut, deși i-a fost mult mai greu decât prima dată.
Citeste si
Foto: Facebook Lino Golden
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete