Jessica Simpson a fost abuzată sexual la vârsta de șase ani

Este frumoasă, celebră și bogată, dar în copilărie a trăit o dramă de neimaginat. Și totuși este crunta realitate. Înainte de lansarea cărții autobiografice pe care a scris-o de curând, Jessica Simpson a făcut o mărturisire emoționantă despre iadul prin care a trecut pe când era doar un copil. Jessica Simpson a fost abuzată sexual la vârsta de șase ani.

În autobiografia intitulată „Open book', actrița, cântăreața și totodată creatoarea de modă Jessica Simpson, acum în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit în premieră problemele pe care le-a avut nu doar cu abuzul sexual comis asupra ei dar și cu urmările lui: depresia, drogurile și alcoolismul.  Cele din urmă nefiind altceva decât cele mai laîndemână refugii pe care le-a găsit pentru a putea trăi cu trauma pe care o purta în suflet. 'Îmi făceam rău cu mâna mea consumând alcool și droguri', a declarat Jessica la mai mult de doi ani de când nu a mai pus gura pe băutură. 'Aveam convingerea că atâta vreme cât consum alcool sunt puternică și nimic nu mă poate atinge', a mai spus ea. În realitate nu își vindeca trauma ci doar o „masca'. Atunci când a realizat că alcoolul îi face de fapt mai mult rău, a renunțat la el prin proprie voință. Vedeta a declarat că nu i-a fost greu să se rupă de ceea ce îi dăuna pentru că deja simțea furie față de sticla de alcool care îi amorțea simțurile. Cel mai greu i-a fost, însă, să urmeze terapia de dezalcoolizare.

Jessica Simpson a fost abuzată sexual la vârsta de șase ani

Jessica a recunoscut că redactarea cărții autobiografice a făcut-o să resimtă cumplit trauma pe care a încercat în toți acești ani să o reprime. Cel mai probabil că vedeta a scris-o la îndemnul unui psiholog, ca parte a terapiei, știut fiind că acceptarea și a vorbi despre ceea ce a produs trauma sunt primul pas spre vindecare.

„Abuzul s-a petrecut în casa unor prieteni de familie, în timp ce dormeam în pat împreună cu fiica lor. Am vrut să le spun părinților mei, dar, deși eram o victimă, mă simțeam vinovată. A durat câțiva ani până le-am făcut mărturisirea, în timpul unei excursii, dar de atunci nu am mai vorbit niciodată cu ei despre acest episod', a mai spus actrița.

Foto: Hepta

Citește și:

DOSAR SPECIAL Madame de Pompadour, amanta și sfetnicul de taină al Regelui Ludovic al XV-lea

DOSAR SPECIAL Lucrezia Borgia – „văduva ucigașă' și inelul cu otravă

Cine l-a ajutat pe Brad Pitt să renunțe la alcool? A ținut să îi transmită un mesaj public: Te iubesc și îți mulțumesc!'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete