Cum a reușit Ela Crăciun să slăbească 5 kg după sărbătorile de iarnă?

Ela Crăciun

După sărbătorile de iarnă în care mulți dintre noi am consumat preponderent alimente bogate în grăsimi sau zahăr, Ela Crăciun a simțit nevoia de o schimbare.

Cum a reușit Ela Crăciun să slăbească 5 kg după sărbătorile de iarnă?

Deși mărturisește că nu este adepta dietelor, Ela a apelat la ajutorul unui specialist pentru a-și concepe un regim alimentar care să-i placă, dar care să fie și foarte sănătos.

„Nu am crezut vreodată că voi reuși să țin un program de detox mai mult de o zi, însă iată-mă deja la aproape două săptămâni.

Am început prin a consuma doar lichide, la interval fix de timp, pe parcursul zilei. Șase băuturi pe zi.

Băuturi pe bază de fructe, legume, proteine de origine vegetală și animală, sucuri, smoothie-uri și supe.

Secretul stă în combinațiile pe care le faci, în funcție de nivelul de hormoni, de aceea este extrem de important ca planul să fie făcut de un specialist, și nu după ureche.”

„Dacă nu vei mânca corect, pancreasul va suferi un șoc”

„Organismul va primi exact ceea ce are nevoie pe parcursul zilei, și nu va fi agresat. Dacă nu vei mânca corect, pancreasul va suferi un șoc, iar efortul este în zadar.

Retenția de apă este, de obicei, eliminată în prima zi, astfel că vei observa o remodelare corporală vizibilă. Restul, pe parcus, vor fi grăsimile.

După această perioadă, a urmat dieta personalizată, când am revenit la mâncarea solidă, însă treptat, așa cum este diversificarea la bebeluși.”

„Dieta a fost decisă de specialist în funcție de obiectivul meu”

„Dieta a fost decisă de specialist în funcție de obiectivul meu, de istoricul alimentar, de preferințele culinare.

Această dietă personalizată anulează frustrările, restricțiile exagerate sau înfometarea. Trebuie doar să învățăm să mâncăm organizat și sănătos”, declară Ela Crăciun, potrivit Libertatea.

Prezentatoarea de televiziune este mama a trei copii, o fiică și doi fii, Alex, (14 ani), Alesia (7 ani) și mezinul Nicholas (1 an).

Foto: Instagram

Citește și: 

Regretata Cristina Țopescu, una dintre cele mai frumoase jurnaliste din țara noastră. Imagini de arhivă cu prezentatoarea TV

Meghan Markle, din nou pe marele ecran după anunțarea separării ei și a prințului Harry de familia regală a Marii Britanii

Ioana Ginghină își dorește ca fiica ei Ruxandra să se apropie de iubita fostului ei soț. De ce?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete