Feli, emoții înaintea primei vacanțe lungi alături de iubitul și de fiica ei

Feli Donose, iubitul ei Cătălin și fiica lor Nora Luna

Feli Donose (33 de ani) a fost, este și va continua să fie, credem noi mult timp de-acum încolo, una dintre cele mai apreciate și talentate artiste din țara noastră.

De la prima apariție pe scena competiției TV Vocea României și până acum, Feli și-a construit cariera, dar și familia la care visa.

S-a îndrăgostit și, la scurt timp, a devenit mamă pentru prima oară. Alături de partenerul ei Cătălin, artista are o fiică, Nora Luna, care a împlinit pe 21 noiembrie 2019 vârstă de un an.

Nu este apreciată doar datorită vocii sale remarcabile, ci și datorită sincerității sale. De ceva vreme încoace, Feli își folosește platformele din mediul online pentru a le oferi urmăritorilor ei mici bucățele din viața ei de zi cu zi.

Feli, emoții înaintea primei vacanțe lungi alături de iubitul și de fiica ei

Cel mai recent, artista a mărturisit că a trecut printr-o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional în cele doar două săptămâni ale anului 2020.

„Poza asta exprimă starea (sub o formă ușor „feșăn”) în care mă aflu deja în abia primele zile din 2020”, așa începe mesajul artistei de pe Instagram.

Feli își continuă mesajul dezvăluind că a trecut, într-un interval relativ scurt de timp, de la o stare la alta, motiv pentru care, în momentul în care scria mesajul, spunea că o doare capul.

„Mi-am început dimineața zâmbind, cu veselie și iubirea primită de la Nora Luna, apoi am pufnit în plâns din alte trăiri la cealaltă extremă preț de vreo 3 ore.

Apoi mi-am revenit și apoi vești șoc din exterior, primite de oameni pe care îi iubesc, m-au întors tare pe dos. Pentru că, atunci când iubești, suferi și tu cot la cot cu cel lovit-iubit.

Am ajuns acasă și la ora 18:00. Aveam impresia că e 2:00 noaptea. Mi-am spălat copila și acuma mama o adoarme.

Eu fac bagaje pentru că mâine plecăm în altă țară. Prima vacanță lungă în 3. Eu … Cu frica mea de avion și paranoia tipică unui geamăn.

Am făcut bagajul Norei. Acum când trebuie să fac bagajul meu, mă uit pe pereți. Merg să îmi fac un ceai de tei.”

„Cred cu tărie că toate astea de azi duc undeva bun”

Ca întotdeauna, mesajul artistei se termină într-o notă pozitivă: „P. S. Cred cu tărie că toate astea de azi, pâna la urmă, duc undeva bun. Cum aflu, vă scriu. Că știți că-s gură spartă și că îmi împart multe sentimente cu voi”.

Îi dorim artistei și familiei sale o vacanță cât mai frumoasă!

Foto: Instagram

Citește și:

Lora, mesaj tulburător pentru urmăritorii ei de pe Instagram: „Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea”

Ioana Ginghină își dorește ca fiica ei Ruxandra să se apropie de iubita fostului ei soț

Meghan Markle, din nou pe marele ecran după anunțarea separării ei și a prințului Harry de familia regală a Marii Britanii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete